Əsas məzmuna keç
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Dostluq

Moderlər Deli_UREK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Latvia Riga

Dostluq

Dostluq

Biz kimleriz diye sorma, biz heyata boshvermishlerdeniz. Bize heyat nedir diye sorma, biz heyat deryasinda uzenlerdeniz. Bizi arama luks meyhanelerde, biz dost sharabi ichenlerdeniz. Bize dost, arkadash nedir diye sorma, biz onlar ichin olume gedenlerdeniz.

Gelin itirmeyek dostlari qardash. Onsuz da chox deyil yaxshi dost, sirdash. Dostluq qalasindan bir kerpic bir dash. Ucurub aparir her saat, her il. Bizim dost itiren vaxtimiz deyil.

Bir insan gordum mene zerbe vuran, bir insan gordum meni aldadan, bir insan gordum arxa duran onun adi dostdu dost.

Dostluq shirindir bilirem bunu. Dost qedri bilene deyirem bunu.

Bir insanin xeyallari olmali, sonsuzluq kimi. Bir insanin ozlemleri olmali, sabahlar kimi. Bir insanin sabahlari paylashacagi dostlari olmalidi, senin kimi.

Heyat mene onlari taniyandan sonra bashladi. Onlar olmasaydi indi men olmazdim. Men Allaha zikr edirem ki, mene derd verib, amma dermaninda verib DOSTLARIMI!

Qelbimden sevirem ey "Dostum" seni. Saralib solanda unutma meni. Genclik gozel sheydi. Omur chox azdir. Onunda son yeri soyuq mezardir. Heyat bir guldu acib, solacaq. Insana yalniz hormet qalacaq. Saxla arzulari qalsin yadigar. Amansiz olume yoxdur etibar.

Bu sevginin omru bele qisaymish, benovshetek birce hefte yashadi. Sevinmeye sebri bele chatmadi, ne yashadi qem terefde yashadi!

Demirem sabah olmur-olur, achilmir dostsuz. Demirem gunesh dogmur-dogur, isitmir dostsuz. Demirem yoxam-varam, amma hech kimem dostsuz.

Sen dostlugumuzla fexr edirsen. Dostlarini her sheyden uca tutursan. Onlara qaygi gosterirsen senin kimi insanla dostlugumuz meni heyata daha da heveslendirir.

Junior Member
    bende sizin gibi dost ararım yakında bakü geleceğim.eğer benimle dost olursan tanışırız belki.Belki bana yardım edersin oolurmu ey dost.eğer istersen benim msn adresi [email protected] dur yazarsan sevinirim selamlar saygılar.
    Tahsin kaya emekli öğretmen ressamım baküde resim çalışmalrı yapmak istiyorum bana ev lazımdır orada rehberlik yapacak dost lazımdır
    eğitimci ressam

Moderlər Deli_UREK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Latvia Riga
    Alıntı denkaya Nickli Üyeden Alıntı
    bende sizin gibi dost ararım yakında bakü geleceğim.eğer benimle dost olursan tanışırız belki.Belki bana yardım edersin oolurmu ey dost.eğer istersen benim msn adresi [email protected] dur yazarsan sevinirim selamlar saygılar.
    Tahsin kaya emekli öğretmen ressamım baküde resim çalışmalrı yapmak istiyorum bana ev lazımdır orada rehberlik yapacak dost lazımdır
    Elimden geldiyi kadar yardim ederim ./

Senior Member

Re: Dostluq

Dostlarinla ele yaxsi yasaki dusman oldugunda haqqinda soyleyek sozleri olmasin. Dusmanlarinla ele yasaki dost oldugunda uzun qizarmasin...

Yer imleri