Əsas məzmuna keç
Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 21 ile 30 arası

İndi birisi qapını döysə

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Alıntı mystrey Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
    Niye biride çıxıb qapı çalınınca qarşımda Azerbaycanlını görmek isteyerdim demir
    üzüldüm bak şimdi hadi betimleme yapalım o zaman

ding dong...ding dong
    mystrey:kapıçalıyor açayım inşallah gelen azerbaycanlıdır
    mystrey kapıyı açar
    mystrey:ayyyyy kim gelmiş tamda bende şimdi azerbaycanlı gelse diyordum
    Azerbaycanlı:ay mystrey mende seni ziyarete gelmişem gideyimde mystrey nin birkahvesini içeyim dedim
    mystrey:iyi yapmışın azerbaycanlı allah seni başımızdan eksik etmesin
    Sağol mystrey. Super ifade edibsen. Deyesen bele getse başkanım sen olacaqsan
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Azeri.net Sevdalısı
    Niye biride çıxıb qapı çalınınca qarşımda Azerbaycanlını görmek isteyerdim demir
    üzüldüm bak şimdi hadi betimleme yapalım o zaman

ding dong...ding dong
    mystrey:kapıçalıyor açayım inşallah gelen azerbaycanlıdır
    mystrey kapıyı açar
    mystrey:ayyyyy kim gelmiş tamda bende şimdi azerbaycanlı gelse diyordum
    Azerbaycanlı:ay mystrey mende seni ziyarete gelmişem gideyimde mystrey nin birkahvesini içeyim dedim
    mystrey:iyi yapmışın azerbaycanlı allah seni başımızdan eksik etmesin
    Sağol mystrey. Super ifade edibsen. Deyesen bele getse başkanım sen olacaqsan
    benim başkanlıkta gözüm yoxtur..gönüller bir olsun yeterki.. geçensene görev yaparken çocuklara derdim ki kim uslu durursa bu hafta onu başkan seçecegim..bakıyorum sende benim taktiği uyguluyorsun..güzel taktiktir tutar

Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    benim başkanlıkta gözüm yoxtur..gönüller bir olsun yeterki.. geçensene görev yaparken çocuklara derdim ki kim uslu durursa bu hafta onu başkan seçecegim..bakıyorum sende benim taktiği uyguluyorsun..güzel taktiktir tutar
    Yox eşi mende o siyaset hardadı.
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Senior Member
    Yer
    Baki
    Alıntı Sindy Nickli Üyeden Alıntı
    isteyirem qapi doyulsun ve dostum gelsin.ele indice slayonni paxlava bisirisem beraber yeyerdik
    Men gelsem olmaz. Paxlava yeyerdim mende
    Azerbaycanli paxlava payiniz durur evimize qonaq gelende cok sevinirem,bele isteyirsiniz haminiz gelin
    gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.

Senior Member
    Yer
    Berlin
    men Almaniyada yasiyiram istiyerdim ki qapi döyülsün Nenem gelsin cox darixmisam onun ücün, birde mende paxlava istiyirem düzü evimizde var ama sizinle bir basqa olar.....

Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Alıntı bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
    men Almaniyada yasiyiram istiyerdim ki qapi döyülsün Nenem gelsin cox darixmisam onun ücün, birde mende paxlava istiyirem düzü evimizde var ama sizinle bir basqa olar.....
    Ay Elif eşitidin BakılıBalası da paxlava isteyir. Pişir gelek yeyeyk daa. Sen öyrenersen artıq

Senior Member
    simdi kapi dovulse..
    karsimda onu...(imkansiz ihtimalde olsa)
    yada elinde bi tabak hingel ile duran birini..
    yada bi tepsi saray boregi elinde olan birini ..
    yada sole tereyagli iskender tabagi ile bekleyen birini gormek isterdim..
    aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....

Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    İndi qapı döyülse açsam ki saytımızı host elediyimiz şirketin sahibi. Ele oradaca boğardım :evil:

Moderator
    İndi qapı döyülse açsam ki saytımızı host elediyimiz şirketin sahibi. Ele oradaca boğardım :evil:
    Söyle bize de uğrasın
    [
    Ya da
    [

Azeri.net Sevdalısı
    Yer
    Yerixo
    qapını zat döyen olmasın... işim çoxdu... hamı gelir çay koffe içir... men de işimden dala qalıram... Yox... Qapılar bağlıdı... Yeshu 'iş stansyasına' gedir...
    Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Yer imleri