benim başkanlıkta gözüm yoxtur..gönüller bir olsun yeterki.. geçensene görev yaparken çocuklara derdim ki kim uslu durursa bu hafta onu başkan seçecegim..bakıyorum sende benim taktiği uyguluyorsun..güzel taktiktir tutarAzerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
102 sonuçtan 21 ile 30 arası
-
03-05-2007, 12:09 AM #21Sağol mystrey. Super ifade edibsen. Deyesen bele getse başkanım sen olacaqsan
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-05-2007, 12:15 AM #22Azeri.net Sevdalısı
-
03-05-2007, 12:27 AM #23Yox eşi mende o siyaset hardadı.
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
03-05-2007, 06:22 PM #24Senior Member
- Yer
- Baki
Azerbaycanli paxlava payiniz durur
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
evimize qonaq gelende cok sevinirem,bele isteyirsiniz haminiz gelin
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
03-25-2007, 01:45 AM #25Senior Member
- Yer
- Berlin
men Almaniyada yasiyiram istiyerdim ki qapi döyülsün Nenem gelsin cox darixmisam onun ücün, birde mende paxlava istiyirem düzü evimizde var ama sizinle bir basqa olar.....
-
03-25-2007, 02:14 AM #26Ay Elif eşitidin BakılıBalası da paxlava isteyir. Pişir gelek yeyeyk daa. Sen öyrenersen artıq
bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
-
03-25-2007, 02:48 AM #27Senior Member
simdi kapi dovulse..
karsimda onu...(imkansiz ihtimalde olsa)
yada elinde bi tabak hingel ile duran birini..
yada bi tepsi saray boregi elinde olan birini ..
yada sole tereyagli iskender tabagi ile bekleyen birini gormek isterdim..
aksam savusur, gun cikar ..aydinlik bizimdir....
-
04-01-2007, 09:56 AM #28
İndi qapı döyülse açsam ki saytımızı host elediyimiz şirketin sahibi. Ele oradaca boğardım :evil:
-
04-01-2007, 12:59 PM #29Moderator
Söyle bize de uğrasın
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
-
04-04-2007, 02:18 PM #30Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
qapını zat döyen olmasın... işim çoxdu... hamı gelir çay koffe içir... men de işimden dala qalıram... Yox... Qapılar bağlıdı... Yeshu 'iş stansyasına' gedir...
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri