SALAM
312 sonuçtan 281 ile 290 arası
-
11-05-2009, 04:32 AM #281
Re: .:: SELAMLAŞMA ::.
Günler geçiyor aylar geçiyor yıllar geçiyor daha doğrusu zaman durmuyor durmaz da bu yüzde kaybettklerinizin önemi yok kazandıklarınıza sevinin... Selam herkese...
-
11-05-2009, 07:53 PM #282Moderlər
- Yer
- Amerika United States

-
11-30-2009, 05:07 PM #283Junior Member
Bir Türk olarak Azerbaycan forumunda bulunmak güzel. Yalnız siteye kayıt olmak için çok uğraştım Türkçe kayıt bölümleri filan yapsanız çok güzel olur aslında..
-
12-14-2009, 06:02 PM #284Senior Member
- Yer
- ..ciτy οf aηgεŁ`ś śyмiяa..
selam

Ateş halindeki acı yavaş yavaş içimde kor haline geliyor soguyor belki de kaskatı donuyor ama anılar özlem buram buram hasret.
AH BABAM SAĞ OLSAYDI
-
01-07-2010, 10:33 PM #285
selamün aleyküm dostlar nasılsınız ne var ne yok
[

-
02-21-2010, 12:27 PM #286Junior Member
Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun...
Ben Tolga... Türkiye'den Katılıyorum Aranıza...
-
02-24-2010, 10:30 PM #287
xosh geldiniz
AgReSiVe Nickli Üyeden Alıntı
[
-
05-01-2010, 03:32 PM #288Azeri.net Sevdalısı
selam ben sommet araniza yeni katildim

-
06-26-2010, 07:47 PM #289Junior Member
Selam arkadaslar icinde bulundugumuz cıkmaza bakarak bütün türk devletleriyle birlesmenin bir ütopya olacagını söyleyen bir cok arkadasla karsılastım zaten sorunda burda insanların öz benliklerini unutup dışardan yönetilme politikalarına karsı cözüm olabilecek careler üretmeye calıstım tarihe bakarsanız bütün türk devletleri ya yanlıs yönetimler yada dış entrikalarla yıkılmıstır cok uzun olacak ama kusura bakmayın orda bilgisayar basında oturup gündelik yasamdan bahsetmek sizi siz yapmaz şimdi durun ve tekrar düsünün öz benliginizi amerikan emperyalizminemi teslim ettiniz
Arkadaşlar türk kimligini tasıyan ülkelerin birlesmesi demek gelişmiş toplumların icinde sözü gecen bir toplulugun olması demektir ben size sunu demiyorum avrupa birligi gibi bir catı altında toplanalım demiyorum tek bir devlet olalım azerbaycanın ve dier bütün türk devletlerinin basında gibi görünsede büyük sorunlar var amac türkleri birllestirmemek zaten ermenistan konusunda ben bütün azeri kardeslerimizden özür diliyorum ama halkımızı suclamayın onlar satılmıs bir kac köpegin yaptıgı anlasmalar emin olunki türk halkı böyle düsünmüyor
Türkiyeyi cok güclü bir devlet yapan halkıdır bu ülkeyi yöneten kuklalar degil biz basbakanımızı secerken oy atarız evet ama bu oyu attıgımız adamları kim seciyor ben söyliyeyim Amerika aç köpekler gibi ülkemin her yanından ısırıyorlar bakın ben humanist bir insanım ama iş türklüge gelirse orada bütün insancıl degerlerimi kaybederim bizi bu zorluktan kurtarabilecek tek cözüm bütün türk devletlerinin birlesmesidir o zaman hicbir sorun kalmıyacaktır bana kimse bu hayal demesin İnsanın istedikten sonra basaramıyacagı hicbirsey yoktur
Bunu dile getiren bircok siyasi kursunlanmıstır ama sunu unutmayın kurtulup savasıyla Atatürkün kurtardıgı ülkemizi tayyip erdogan ve dier adamlar parca parca satıyorlar biz nasıl kıbrısı rumların elinden aldık simdide sıra vatan topragımızı onların elinden almadadır ne mi olur birsey yapmassak kürtler devlet kurar Türkiye bölünür biz Anavatanın evlatları olarak kardeslerimize seslenmeliyiz bir birlikten ziyade bir yumruk olmalıyız bir vatan olmalıyız Özbek Azeri Kırgız Türkmen hatta Afgan Bulgar bunu hayal bile edemezsiiniz kardeşlerim Unutmayın ''Türkleri ortadan kaldırmak icin hepsini ortadan kaldırmalısınız cünkü'' ''Bir türk dünyaya bedeldir '' BUNUN CALISMASI İCİN YARDIMCI OLACAK ARKADASLARA İHTİYACIM VAR ÖZELLİKLE AZERİ ARKADASLARA .....
-
07-04-2010, 04:25 PM #290Junior Member
Esenlikler olsun . Ben Gökhan
Türkiye 'den katılıyorum aranıza
İyi günler....

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri