2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Faydalı məsləhətlər

  1. #1
    Moderlər Deli_UREK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Latvia Riga
    Mesajlar
    1.485

    Faydalı məsləhətlər



    Balıq və ət məhsullarını uzun müddət saxlamaq istəyirsinizsə, alüminium folqaya bükə və soyuducunun buz yerinə qoya bilərsiniz.
    * Buzunu açdığınız qidanı bir daha dondurmayın.
    * Bişmiş sousluq ətləri soyuducunun buz yerində saxlayın.
    * Soyuducunu çox doldurmayın. Çünki çox dolu soyuducuda hava normal dövr etmədiyi üçün qidaları yaxşı soyuda bilmir.
    * Meyvə-tərəvəzlərin rənglərini itirməməsi üçün soyuducunun meyvə-tərəvəz hissəsinə yerləşdirin.
    * Cəfəri və şüyüd kimi göyərtiləri doğrayarkən taxtanı islatmağı unutmayın, çünki quru taxta göyərtilərin suyunu özünə çəkir.
    * Şüyüdün toz halına gətirilən toxumları kekslərdə, biskvitlərdə və bəzi kremlərdə istifadə edilir.
    * Cəfəri və buna bənzər göyərtilər saralarsa, əvvəlcə, təmizləyin, sonra su ilə dolu stəkana saplaq tərəfindən yerləşdirib, soyuducuya qoyun.
    * Cəfərini soyuq suda deyil, isti suda yusanız, daha yaxşı doğranar.
    * Bıçaqdakı soğan qoxusunu nanə yarpağı ilə ovaraq apara bilərsiniz.
    * Soğanları nazik-nazik doğrayın və bir neçə saat limon suyunda və ya zeytun yağında saxlayın, sonra süzərək çıxarın. Belə etsəniz, həmin soğanlardan istifadə etdikdə yeməklər daha ləzzətli olar.


  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    2.630

    Re: Faydalı məsləhətlər

    Masallah seninde bilmediyin sahe yoxdur halaldi cox maraqli melumatlardir tesekkurler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.