Eeeeeee mən bezmişəm özümü dinləməydən nə qədər olaree...axırda dəli olacamee öz özümə danışmağdan...![]()
sağolee Nicat..əllərinə sağlıx...əlin qolun başın belin qıçın ürəyin böyrəyin var olsun =)))
7 sonuçtan 1 ile 7 arası
-
09-07-2009, 11:15 PM #1
Sakitçilik istəyirəm..
Sakitçilik istəyirəm: qəlbimin səsini dinləyə biləcəyim, hər kəs və hər şeydən uzaq rahatlıq tapa biləcəyim bir məkan, hətta yalnız qəlbimin döyüntülərini eşitmiş olsam belə...
Sakitçilik istəyirəm: daxili ruhumu rahatlaya biləcəyim, bütün narahatçılıqları unuda biləcəyim bir məkan, hətta ruhumun boşluğunu hiss etmiş olsam belə...
Sakitçilik istəyirəm: düşüncələrimi qaydaya sala biləcəyim, nizamlaya biləcəyim, dərindən və sağlam düşünə biləcəyim bri məkan, hətta bu düşüncələr mənə çox uzaq görünmüş olsa belə...
Sakitçilik istəyirəm: yalnız özümü dinləyə biləcəyim, özümlə baş-başa qala biləcəyim, özümü tapa biləcəyim bir məkan, hətta özümü yalnız hiss etmiş olsam belə..
Sakitçilik istəyirəm: saxtakarlıqdan uzaq, təbiiliyi hiss edə biləcəyim, duya biləcəyim bir məkan, hətta özümü aldatmış kimi olsam belə...
Sakitçilik istəyirəm: xəyallarımı unuda biləcəyim, yalnız reallıq üçün can ata biləcəyim bir məkan, hətta bu mənə mümkünsüz görünsə belə..
Sakitçilik istəyirəm: yeni ümidlərin, yeni arzuların doğa biləcəyi, davam edə biləcəyi bir məkan hətta bütün zamanımı almış olsa belə..
Sakitçilik istəyirəm: hərəkətlərimi, fəaliyyətimi, yaşamımı dərk edə biləcəyim, düzgün nəticə çıxara biləcəyim bir məkan, hətta bu məni çox yormuş olsa belə...
Sakitçilik istəyirəm: hər şey və hər kəsin mövcüdluğunu unuda biləcəyim, yalnız təbiət gözəlliklərini görə biləcəyim və təbiət qoxusunu duya biləcəyim bir məkan, hətta eqoist kimi görünmüş olsam belə...
Sakitçilik istəyirəm sevginin nə qədər ülvi, mühüm bir hiss olduğunu anlaya biləcəyim, şüurlu düşünə biləcəyim bir məkan, hətta bu düşüncə məni incitmiş olsa belə...
Özünü dinlə...
YAZI TAMAMİLƏ MƏNƏ AİDDİR. BAŞQA SAYTLARDA DƏRC OLUNARSA MƏNBƏ QEYD OLUNSUN!
-
09-07-2009, 11:25 PM #2Senior Member
Re: Sakitçilik istəyirəm..
-
09-07-2009, 11:27 PM #3
sen danış men dinleyerem her zaman
QuickHappy Nickli Üyeden Alıntı
-
09-08-2009, 10:15 AM #4
offf offf
-
09-08-2009, 03:55 PM #5Moderlər
Yox men sakitcilik istemirem.Sakitcilikden adamin qulaqlari batir sesizlikden. İstemirem.Ürek döyüntüsünü eşitmek nece pisdi bilirsen?
Heyat qaynasin istiyirem. Ses küy olsun istiyirem.Belke yerimizi deyişek?
Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür
-
09-08-2009, 08:36 PM #6
davay ge deyişek
Damla1 Nickli Üyeden Alıntı
-
09-09-2009, 09:49 AM #7Moderlər
NuriyeV Nickli Üyeden Alıntı
Sorakı peşmanciliq fayda vermez haaaaaaa.Sora geri vermiyecemmm
Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür