daha 1 cavab verim sehv elemek her bir allah qulun aidir. elece men de 1 allah quluyam[/quote]
yalan...........................səhv..?? məncə bunlar bir az fərqli şeylərdi...[/quote]
mence onlarin arasinda cox boyuk tezahur var YALAN daniwan adam cox boyuk SEHV etmiw olur . eyni zamanda SEHVleri cox olan insan daha cox YALAN daniwir .
evvel muzakirelerinizde daha mudruk gorsenirdiz .muhhakime ve fikirleriniz de evvelki efektini saxlaya bilmir ozunde. goresen niye beledir???
qocaliqyaw oz iwini gorur de
![]()
yene de tewekur ne qeder ki muhakime muzakire var demek heyat ve yawam davam edir![]()
17 sonuçtan 11 ile 17 arası
-
02-18-2012, 09:13 PM #11
Re: tekrar etmeke
yalan...........................səhv..?? məncə bunlar bir az fərqli şeylərdi...1 dunen 1 az ozum gergin idim yeni ki oz problemlerimle ilgili 1 az ferqli davrandim .
2 mutleqdimi her kes insan haqda butun heqiqetleri bilsin????????????? insaninn ozunun oz sirli alemi var ve hec de mecburi deyil ki bunu her kes bilsin
beledeki movzuya fikir bildirmeyim qayet normaldi cunki bu movzunu muzakiresini men isteyirdim
tewekur
daha 1 cavab verim sehv elemek her bir allah qulun aidir. elece men de 1 allah quluyamREALLIĞI XƏYALLARDAN AYIRMAĞI BACAR.
XƏYALLARI İSƏ REALLIQ ETMƏK ÜÇÜN ƏLİNDƏN GƏLƏNİ ET (r.a.)
-
02-18-2012, 11:35 PM #12Azeri.net Sevdalısı
-
02-19-2012, 11:39 AM #13
evvel muzakirelerinizde daha mudruk gorsenirdiz .muhhakime ve fikirleriniz de evvelki efektini saxlaya bilmir ozunde. goresen niye beledir???
qocaliq
yaw oz iwini gorur de 
yene de tewekur ne qeder ki muhakime muzakire var demek heyat ve yawam davam edir
mwzakirə mövzusu lazımdı yaxşı. ola bilər yaş artıb ama məncə yaş artanda insan müdrikləşir əksinə. ona görə də kimsənin xətrinə dəymək istəmir insan.
qocalıq ?
bu nə idi ki?
bir də xanım qız bu forumda MÜHAKİMƏ ilə məşğul olmazlar. burda fikirlərin,müzakirələrin yeridir.REALLIĞI XƏYALLARDAN AYIRMAĞI BACAR.
-
02-19-2012, 07:52 PM #14Azeri.net Sevdalısı
mwzakirə mövzusu lazımdı yaxşı. ola bilər yaş artıb ama məncə yaş artanda insan müdrikləşir əksinə. ona görə də kimsənin xətrinə dəymək istəmir insan.
qocalıq ?
bu nə idi ki?
bir də xanım qız bu forumda MÜHAKİMƏ ilə məşğul olmazlar. burda fikirlərin,müzakirələrin yeridir.[/quote]
tewekkur ederim
amacim sizi az da olsa eseblewdirmek idi .
az da olsa alindi
bu o gunkunun evezi idi
tak cto 1 az ehtiyatli ol
-
02-19-2012, 09:36 PM #15
Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
ok.bu xəbərdarlığını nəzərə alacam. amma heç əsəbləşmədim əksinə sevindim
REALLIĞI XƏYALLARDAN AYIRMAĞI BACAR.
-
02-19-2012, 10:31 PM #16Azeri.net Sevdalısı
ok.bu xəbərdarlığını nəzərə alacam. amma heç əsəbləşmədim əksinə sevindim
[/quote]
hec zaman hec bir hallahda sevinc sizden uzaq olmasin
-
02-22-2012, 01:44 AM #17
sizinlə bahəm....
Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
REALLIĞI XƏYALLARDAN AYIRMAĞI BACAR.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri