Zaman yönetimi aslında insanın kendini yönetmesidir. Yaşadığı anı ya da içinde bulunduğu çevresiyle birlikte hayatını. Ancak insanoğlu yaşadığı anla sınırlı değil, geleceğe yönelik hayaller daima onu çeker. Çekim Merkezi ne kadar güçlüyse ona erişmek için bir takım öncelikler ve sıralamalar yapmak icabeder. İnsan sürekli etkileşim halinde olduğu için her şeyden etkilenir. Bu yüzden de hayatındaki öncelikler ve sıralamalar sürekli değişir. Peki sizin hayatınızdaki sıralama nasıl?
Sizden bu maddeleri sizin önem sıranıza göreyazmanızı istiyorum
1- Özüm
2- Ailəm
3- Pulum
4- Qürurum
5- İşim
6- Sevdiyim insan
Heyatınızda en çox deyer verdiyiniz şey?
Printable View
-
04-12-2007, 11:45 AMAhdesHeyatınızda en çox deyer verdiyiniz şey?
-
04-12-2007, 11:49 AMRammstein
Ailem
-
04-12-2007, 12:01 PMAhdesMaddeleri önem sırasına göre dizeceksiniz :wink:Alıntı:
Rammstein Nickli Üyeden Alıntı
-
04-12-2007, 12:03 PMElif
1.Ailem
2.Kendim
3.Arkadaşlarım
Bir deee
4.Azerinetim :loll: -
04-12-2007, 12:14 PMyeshu
1-Kendim (kendime değer veremezsem başkasına da veremem. bu nedenle, No:1, bu)
2-Sevdiğim kişi (Onunla her şeye göğüs gerebilirim)
3-Ailem (onlar olmasa devam edemem)
4-Gururum / Onurum (Onur olursa, aşağıdakiler sağlıklı yürüyebilir)
5-İşim (Hayatı devam ettirmek ve aileme olan sorumluluk nedeniyle)
6-Param (ne yazık ki bu olmadan su bile veren olmaz)
Gurur/Onur: Gurur sözcüğünü sevmiyorum. Çünkü gurur kötü bir şeyleri hatırlıyor... Şeytan da gururluydu... ben onurlu olmayı tercih ediyorum :wink: Bu listede olmayan bir şey var ki, O, aslında bütün hepsinin üstünde. O olmadan bunların hiçbiri olmazdı: Uluğ Tengri! -
04-12-2007, 12:45 PMyesterday
1. Sevinç ( Karım )
2. Nigar&Derya ( Kızlarım )
3. Onların sağlıkları
4. Onların mutlulukları
5. Kendime ve çevreme karşı dürüstlük
Para problem değil, lazım olduğu zaman bulurum. Onur/gurur sevdiğim laflar değil itibar etmem, iş sadece bir araç, hiç bir zaman amaç değil ama benim için amacım olacak kadar sevdiğim bir işim olmasını isterdim ve hala bu işin arayışındayım. Bu arada ne iş yaparsam yapayım işimi iyi iyi yaparım ve işe saygı gösteririm. -
04-12-2007, 12:48 PMAzerbaycanliAilem - Sevdiyim insan - Özüm - İşim - Pulum
1- Ailəm
2- Sevdiyim insan
3- Özüm
4- Qürurum
5- İşim
6- Pulum -
04-12-2007, 03:16 PMSindy
1-Ailem (anam birinci)
2-qururum( istemesemde qururum cox seyden onde gelir,xarakterimdi)
3-isim(cpx sevirem)
4-ozum
5 pul -
04-12-2007, 11:30 PMadem52
tabiki ailem gelir önce arkadaşlarım kısaca insanlara insan olduklarından dolayı değer veriyorum tabi insan olanlara :D
-
05-05-2007, 02:13 AMserbanSevgili yeshu...Alıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Canım benim.'En' altda yazdığın 'iki' kelime beni çok duygulandırdı.Allah'gönlüne göre versin.Allah'ın lutfu,merhameti üzerine olsun.Seni çok sevdim.Güzel kardeşim,en' önemlisini sen söylemişsin.Saygılar.