Hər arvadı fərqli ölkədən
Arvadlarını başqa-başqa ölkələrdən seçən 48 yaşındakı HaHam Philip Sharp hələlik 8 uşağı var amma iki uşaq da yolda.
Haham Sharp arvadlarını Yeni Zelandiya, İsveç, Avstraliya və İngiltərədən seçmiş.
İngilis Daily Mail qəzetində iştirak edən xəbərə görə, Philip Sharpın Judith, Tracey, Chava, Vreni, Margo, Hannah və Karyn adlı yeddi arvadı var. Arvadlarından 8 uşaq sahibi olan Haham Sharp halından son dərəcə məmnun. Haham Sharp fərqli ölkələrdən qatılan qadınların bir-birləriylə çox yaxşı razılaşdığını iddia edir.
Sahib olduğu yarış atları sayəsində ordu kimi ev əhalisinin dolanışığını təmin edən Sharpın ən ‘qoca' arvadı 64 yaşındakı Chava. İngilis din adamının ən gənc arvadı isə 29 yaşındakı Karyn.
Arvadlarıyla birlikdə çox xoşbəxt olduğunu söyləyən Sharp, yeni bir arvad alıb almıyacağı mövzusunda isə zəmanət vermir. :D
Hər arvadı fərqli ölkədən
Printable View
-
09-03-2009, 11:48 AMNuriyeVHər arvadı fərqli ölkədən
-
09-03-2009, 01:18 PMQuickHappyRe: Hər arvadı fərqli ölkədən
Ayyy səni babnik....Nə görməmiş kişidi bu.... :lol:
-
09-03-2009, 09:00 PMNuriyeVRe: Hər arvadı fərqli ölkədəngörmemiş yoxe ağıllı kişidiAlıntı:
QuickHappy Nickli Üyeden Alıntı
-
09-03-2009, 09:17 PMQuickHappyRe: Hər arvadı fərqli ölkədənMən diyirəm görməmişdi... :mad:Alıntı:
NuriyeV Nickli Üyeden Alıntı
-
09-03-2009, 10:51 PMNuriyeVRe: Hər arvadı fərqli ölkədən
sene bunu deyimd ebunu bil ve agah ol sen menle dadiba getme bax bu saytda 1 ildirki varam ve çoxsuda bilir neceyem çatındada forumundada mehriban olacaqsan min mehribanlıq göreceksen eks teqdirde ne cür nece qadın olursan ol senin hökmün burda mene keçmez!!!
-
09-04-2009, 03:46 PMQuickHappyRe: Hər arvadı fərqli ölkədənSən mənə diyirsən??? Mənə ağıl ve ya göstəriş vermə..Sən mənə normal komentlər yazki məndə normal cavab verim sənə...Alıntı:
-
09-04-2009, 07:51 PMNuriyeVRe: Hər arvadı fərqli ölkədən
neyse
-
09-04-2009, 08:11 PMQuickHappyRe: Hər arvadı fərqli ölkədən
oki.. :wink:
-
09-04-2009, 08:13 PMNuriyeVRe: Hər arvadı fərqli ölkədənyox yox sen 100% menle tanış olmaq isteyirsen da gör ne qeder göz vurursan mamama deyerem ha çox göz vurma men utancağam :utandım:Alıntı:
QuickHappy Nickli Üyeden Alıntı
-
09-04-2009, 08:29 PMQuickHappyRe: Hər arvadı fərqli ölkədəneeee beşdidaaaa :pah: ... mən istəmiyəm tanış oymax...heyə beyə vururdumee... :sorry:Alıntı: