Azeri Net adminleri acin artik su yasagi chate baglanamiyoruz :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: siyaseti siyasetcilere birakin madem o kadar kizginsiniz gidin derdiniz Cumhurbaskanimiza anlatin o adam gittiyse biz ne yapalim bizim sucumuz ne ..? Proxy programlari ile milleti ugrastiriyorsunuz yaa o kadar okumus bilgili adamsiniz sacmalamayin cahillik yapmayin adam akilli dusunun ..? Sorun kendinize bizim ne sucumuz var......... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Ya yeter Artik..........
Printable View
-
09-17-2008, 11:00 AMSercanTrYa yeter Artik..........
-
09-17-2008, 12:26 PMcengRe: Ya yeter Artik..........Alıntı:
SercanTr Nickli Üyeden Alıntı
Chatta şu anda öyle bir yasak yok,vardı kaldırıldı,siz giremiyorsanız başka sebeplerdendir. -
09-17-2008, 12:45 PMSercanTr
Bak güzel kardesim bilmiyorum nasl anlatsam derdimi size........
[
ilk link de proxy ile bağlandım
[/url]http://img371.imageshack.us/img371/6795/79028897kx5.jpg[ -
09-17-2008, 02:19 PMfidan494Re: Ya yeter Artik..........Alıntı:
siyasətlə heç bir əlaqəsi yoxdur.
elə olsaydı forumda heç kim qalmazdı.
chat girişi forumun ənənəvi (eski) üzvlərinə açıqdır.
lakin söhbət məkanında gedən bəzi xoşagəlməz və əxlaqa zidd söhbətlərə görə tr girişinə müvəqqəti olaraq qadağa qoyulmuşdur.
bir çox istifadəçilər tr-li olduqları üçün deyil, adam olmadıqları üçün chata buraxılmır.
milliyətindən asılı olmayaraq forum qaydalarına riayət etməyən hər bir şəxs söhbət otağından çıxarılır.
Forum Qaydaları :
[
əgər motivasiyanız bu qədər yüksəkdirsə sizin girişinizi ekskluziv olaraq açarıq. -
09-17-2008, 03:54 PMcengChattaki kullanıcı adınızı yazın inceleyelim, eğer sebepsiz yere kovulduysanız tekrar açalım.Alıntı:
-
09-18-2008, 03:02 AMSercanTr
Ben bir arkadasimin tavsiyesi ile buraya geldim fidan hanim yani 1 kac defa giris yaptim msj sayilarima bakarsaniz yeni oldugumu anlarsiniz.yani ne size nede siteye karsi bir terbiyesizligim olmadi olamazda...
İlginiz icin tesekkurler... -
09-19-2008, 03:26 PMSercanTrAlıntı:
ceng Nickli Üyeden Alıntı
Mutsuz_Kral -
09-19-2008, 05:51 PMcengAlıntı: