salam dostlar...sizi bilmirem ancaq menim bu insana Michael jackson a xususi hormetim var...onun butun mahnilar ve kliplerinde heyat yeni bir gozle gornur...eger sizde Michael jackson nu xoslayirisiz gelin burda onu mzakire edek...
Michael jackson perestiskarlari bura buyursun
Printable View
-
01-26-2008, 03:02 PMbelie_nochiMichael jackson perestiskarlari bura buyursun
-
01-11-2009, 07:08 PMPlease_Please_MeRe: Michael jackson perestiskarlari bura buyursun
Axir ki yönnü bir şey tapdım bu boyda forumda. Menim boyuy hormetim var ona, mahnilarinnan o qede de xosum gelmese de ozunu cox istiyirem :D
-
12-30-2009, 11:24 PMaziza11Re: Michael jackson perestiskarlari bura buyursun
MICHAEL JACKSON_ILAHI BIR ISTEDAD!!! dostlar men inanmiram ki, Azerbaycanda da Onun fanlari az olsun..gelin birleshek-bu boyuk insanin olmez musiqi yaradiciligini bolushek... :)
Michael Jacksonun azeri fan sayti varmi? :salam: bilen varsa mene bildirsin..shad olaram. evvelceden teshekkurler :bye: -
12-31-2009, 01:34 AMGLAMOURKARe: Michael jackson perestiskarlari bura buyursun
menim kumirim vaxtsiz getdi. :cry: :cry: :cry:
-
01-02-2010, 01:39 AMaziza11Re: Michael jackson perestiskarlari bura buyursun
HAPPY NEW YEAR MICHAEL JACKSON!!! :urek: :music :obaa SEN HEMISHE BIZIMLESEN! HEMISHE QELBIMIZDESEN VE YASHAYIRSAN!!!!! :love
dostlar yeni iliniz mubarek! MJ fanlarina xususi salamlar :music neche bele illere cixasiz,arzulariniz heyata kechsin.amin.
biz seni sevirik Maykl!!!SEN EBEDISEN!!!!!!