Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı? Varsa buradan haykırmak istermisiniz? İsim vermeden. Mechul sanık olsun. (:
Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
Printable View
-
07-21-2010, 10:34 PMClassicForum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
-
07-22-2010, 02:00 AMnauthly_girlRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
Varrrrrrrrrrrrrrrrr,isim vermeyim reklam olar.. xe xe Ona burdan salamlar deyirəm.Hmm, dəyərli dostlarim da çoxdur, hamisini çox istəyirəəəəm...Tutu,Rüzgar gülü,Pərvanə,Ultraslan,Kralica,Ağlayan_bulud, Kakatus mənim unudulmaz dostlarim :D
-
07-22-2010, 03:20 AMRuzgar_GuluRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
yoxxxxxxxxxxxx ama sevdigim dostlarım var :D
-
07-22-2010, 07:41 AMPOWER_RANGERSRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
Susmaq qızıldır :cool:
-
07-22-2010, 11:25 AMXeyallarimRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
MEN AZERi.NET i sevirem . balaca 1 aciqlama verim EGER SEVGILIN SENI ATIB GEDIRSE VE GERIYE DONMURSE ,DEMEK O SENI HEC VAXT SEVMEMISDIR , YOX EGER SEVGILIN GEDIR VE ZAMAN KECDIKDEN SONRA SENE DONURSE DEMEK O SENI HEC VAXT UNUTMAMAISDIR :D :D
-
07-22-2010, 12:08 PM_SeDRiK_Re: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?Goresen O Dostlarin ARasinda Men Niye Yoxam?Alıntı:
nauthly_girl Nickli Üyeden Alıntı
-
07-22-2010, 12:17 PMnauthly_girlRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
Aaaaaaaa...Sən yaddan çixmisaneee,sənin yerin xüsusidir.Onlarin yaninda yazmaq istəmədim. :D Ayrica yaziram
Sədrik sən də mənim dostumsan.................!!!(Gördünmü?) :cool: Sən gələn yollara lalə səpərəm :lol: :lol: -
07-22-2010, 12:18 PM_SeDRiK_Re: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
bu sozler mene tanis gelir aa hansisa mahnidada var :D
-
07-22-2010, 10:33 PMvacuumRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
:( ::yeriyox::
-
07-22-2010, 10:42 PMnauthly_girlRe: Forum.azeri.net de sevdiğiniz biri varmı?
:( dostlarim ne çoxdu menim,haydaa hamini unutdumeee.Amma vacuum üzülməyə dəyməz..!Sədriki də unutmuşdum səbəb bu mesaji gecə 2-də yazmişdim ola bilsin yuxulu olmuşam... :D Amma sənin də yerin başqa,canim dostlarim mənim,keç günahimdan bir də olmaz,soz... :meyus: