Daha menim bir stilim yox :?
Stiliniz necedir ?
Printable View
-
05-15-2008, 02:34 PMElif
-
05-15-2008, 03:35 PMdoktorT
kolye takarım ama görünmez :D
küpe takarım ama uzun küpelerri hiç sevmem sallanmicak küpe :D
sonra genelde mor ve pembe giyinirim :girl
hep kot giyerim
etek elbise türü şeyler giymezdim ama artık büyüyorum giyerim belki :roll:
saçlarım uzun ve dümdüzzz isterdim kıvırcık olsun ama olmamış :( neyse okul bitince belkii suni yolarla kıvırcıklaştırırız :cool:
bu kadarrrr :eyes: -
05-15-2008, 09:08 PMsweety_girl
[Menim stiliiiiimm deyim daa... Kablokdan nifret edirem hetta heç geyine bilmirem yıxılıb özümü biyabır etmekdense heç geyinmirem :wink: ona görede yernen sürünen ayaqqabılar geyinirem :D şalvar olaraq çırıx şalvarlara yamaq vurub geyinirem.Birazda yeke razmer olur ki yekelenende de geyinebilim :loll: Bezileri var hele cırılmayıb ona göre yamağı yoxdu :D üstünede evde elime ne keçti geyinirem Allah verennen.Yeke balaca ferqi yoxdu.Saçlarımda bezen düz olur bezen biraz dalgalı bezende qıvırcık.Adeten çimenden sonra daramağa erinende qıvırçık olur mende elecede qoyuram qalsın.Kimdi eeeyyyy bide saç darıyan :D Takıları daha çox yayda taxıram.neki demir dümür var hamısını qoluma taxıram gördüm bes elemir boynuma da asıram.Ama tana ve üzük taxmıram.Bu qeder. :wink:
-
05-17-2008, 12:02 PMApakalipsoBUDA MENIM GEYIM TERZIM
MEN ESASEN IDMAN USLUBUNA USTUNLUK VERIREM ...YADIMA GLMIR NE VAXTSA MEN CLASIK USLUBDA GEYINIM
-
05-17-2008, 01:16 PMElifSupersen :loll: :loll:Alıntı:
sweety_girl Nickli Üyeden Alıntı
-
05-17-2008, 10:55 PMsweety_girlAlıntı:
Elif Nickli Üyeden Alıntı
:wink: çox sağol -
06-12-2010, 10:18 AMnauthly_girlRe: Stiliniz necedir ?
Firmalardan asilidir, dəblə əlaqədar dəyişik. Hər cür geyimi sevirəm sadə, klassik, sport,qapali, açiq fərqi yoxdur... :)
Yorğana bürün elnən sürün. :D