Yazılarına baxanda çox edebi yazılar yazabilen birisen. Edebi bir kişiliyin var.
Şimdi yeni bir oyuna başlıyoruz..kurallar şu
herkez bir üst kullanıcı ile ilğili begendiği yada begenmediği bir özelliğini söyleyecek..hep aynı kişileryazacagı için konuda tıkanma olmasın diye her seferinde bir özellik söyleyelim..
kendimi feda ediyorum ve oyuna başlıyorum
evet alttakikullanıcı benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Yazılarına baxanda çox edebi yazılar yazabilen birisen. Edebi bir kişiliyin var.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Çok meraklı
[
Ya da
[
İnat
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
sıcak kanlı
hepsini baştan demiyeyimde konubitmesin
düşünüp konuşmayı seviyorsun
Arabesk seviyor (bana öyle geldi )follow_me Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı yapalım ki karışmasın mesajlar bazen geç yazılabiliyor.
[
Ya da
[
candan
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Espriden anlıyor
[
Ya da
[
yaklaşımcı
Yer imleri