Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Anlatmak istediklerimi olabildiğince kısa tutacağım. Sitemiz kısaltılmış linkler ile para kazanma platformudur. Kendi hesabınız üzerinden, size özel linki kısaltarak, sitemize ekliyoruz. Her kullanıcı için (Yönetici dahil) 5 farklı link ekleme hakkı vardır. Siz başkalarının linklerine tıklayarak kredi kazanabilir ve o kredileriniz ile birlikte, sizin linkleriniz diğer kullanıcılar tarafından tıklanarak, karşılıklı para kazanmaya yardımcı olur.

Sitemiz üzerinden para ödemesi yada para ile herhangi bir şey alınamaz. Kısacası burası bir havuz sistemidir, siz linklerinizi koyarsınız ve karşılıklı linklere tıklayarak, birbirinize para kazandırabilirsiniz.

Site Hakkında Özellikler;
[*] Site kısıtlaması yoktur. İstediğiniz link kısaltma sitesini kullanabilirsiniz.[*] Referans sistemi vardır.[*] Aktif referans sistemi vardır. ( Referanslarınızın başlangıç için günlük ortalama 20 linke bakması gerekmekte. İlerleyen zamanlarda değişecektir )[*] Aktif referans sistemi referanslarınızın günlük ortalamasına bakar ve size fazladan kredi kazanma fırsatı sunar.[*] 10 aktif referans için her baktığınız linkten 0.1 kredi fazla kazanırsınız. 1 kredi değil 1.1 kredi gibi.[*] Günlük bonus bölümü vardır, 1-6 arasında rasgele verir. Günde sadece 1 kez alınır.[*] Tıkladığınız ve kredi kazandığınız bir link, aynı gün içerisinde karşınıza 1 defa gelir.[*] Site içi destek bölümü mevcuttur. Önerilerde bulunabilirsiniz.[*] Kırık linkler için algoritma vardır. Belirli bir sayıdan sonra, günlük olarak bu linkler pasif olarak işaretlenir.[*] Sadece, pasif olmayan linkler karşınıza çıkması için kodlama ona göre çalışır.[*] Baktığınız link sayısına göre, 2. 3. 4. ve 5. linkinizi ekleyebilirsiniz.[*] Üye başına aktif link olarak max 5 link ekeyebilirsiniz.[*] Kısaltılmış linki onaylamanız ve aktif etmeniz gerekir. Aktif olmayan linkler gösterilmez.[*] 100 linkten sonra, 2. linkinizi, 200 den sonra 3. link, 300 den sonra 4. ve 400 den sonra 5. linkinizi ekleyebilirsiniz.[*] Aktif linklerinizi dilediğiniz zaman kaldırıp, başka bir link ekleyebilirsiniz.[*] Son tıkladığınız linkleri ve sizin linklerinize, hangi üyenin tıkladığını görebilirsiniz. [*] İstatistik ile istatistiğinizi grafik olarak görebilirsiniz.



Ne kadar çok insan, ne kadar çok aktiflik o kadar çok para kazanırsınız.

Örnek link linkmoneys.com/lnks/example kısaltılmış hali link.tl/example

Sitem için çalışma şekli

[*] [ sitemize üye oluyoruz ve üyeliğimizi aktif ediyoruz[*] Link.tl gibi link kısaltma sitesine üye oluyoruz[*] Kısalttığınız linki sitemize ekliyoruz[*] Ardından, kısalttığınız linke sistem sizi yönlendiriyor ve ardından onaylamış oluyorsunuz. Onaylanmaz ise, link hizmeti tanınmıyor demektir.[*] Onaylanan link, kredinize bağlı olarak başkaları tarafından görüntülenir ve kredinizden düşer.[*] Diğer kullanıcıların linklerine tıklayarak, kredi kazanır ve kredilerinize karşınılık linklerinizin diğer kullanıcılar tarafından görülmesini sağlarsınız.




Site adresi: [
Kayıt adresi: [