bu mahnı olabiler amma mahnını ifade eden ferqli biri olabiler bir baxın.
Video Link : [
Herkese Selamlar,
Öncelikle bu güzel forumdan ötürü tesekkürler. Ben bir sarki ariyorum Azerice bir parca, bu sabah bir televizyon kanalinda gördüm. Azerice anlamadigim icin sarkinin sözlerini pek cözemedim, anladigim kadariyla sizlere akataracagim. Umarim bana yardim edersiniz
Sarkiyi söyleyen bir bayan di, karanlik bir klipti mavi isiklar kullanilmis, bir erkek ile beraber arabada idi. Slow bir parcaydi ve duygusaldi. Sarkinin sözleri ise asaga yukari söyleydi;
gel inat etme böyle gel
yar yine senden
bilerem yar
aklimda sadece bu kadari varYardimlarinizi esirgemezseniz mutlu olurum
Sevgilerle kalin.
bu mahnı olabiler amma mahnını ifade eden ferqli biri olabiler bir baxın.
Video Link : [
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
Evet buydu, ne kadar tesekkürlerimi sunsam azdir. Cevabin ve emeginden dolayi cok tesekkür ederim, beni cok mutlu ettin, cok cok sagol![]()
AzerLover Nickli Üyeden Alıntı
bir şey değil, zevkti.![]()
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
Yer imleri