Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Bu mahninin adini bilen varmi?

Junior Member

Re: Bu mahninin adini bilen varmi?

Alıntı menim_adim Nickli Üyeden Alıntı
    Çox sağ ol! Məncə də bu mahnıdır, müğənninin adının Abbas olduğunu düşünürdüm. Mahnıya qulaq asdım, tanış gəldi. Amma nə yazıq ki Youtube-da tapa bilmədim klipini. Aranızda bilən yoxdur haradan tapmaq olar o klipi?
    youtube-da var ..zehmet olmasa mene komek edin..mahnini tapim..hech kim bilmir deyesen... : ([/quote]

Youtube-daki original klip deyil, men originali axtariram. Heyf ki senin sorushdughun mahninin adini bilmirem, 6 ildir ki Hollandiyada yashayiram, 6 ildir teze Azeri mahnisi eshitmemishem.

Junior Member

youtube-da var ..zehmet olmasa mene komek edin..mahnini tapim..hech kim bilmir deyesen... : ([/quote]

Youtube-daki original klip deyil, men originali axtariram. Heyf ki senin sorushdughun mahninin adini bilmirem, 6 ildir ki Hollandiyada yashayiram, 6 ildir teze Azeri mahnisi eshitmemishem.[/quote]
    menim "mestni" mahnilara maragim yoxdu..sadece 1 verilishde eshitdim, choox xoshum geldi sozlerinden - chox xosh mahni geldi mene..indi tapa bilmirem...Millet, tapin da onu mene....

Senior Member

Bu nedi ee bele..Hami ahni axtariwindadi...))))))) Bawim qariwdi eee....
    EAST or WEST HOME is BEST..!!!!!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri