men cox memuniyyetle bele bir vezifeni oz uzerime goturmek isterdim eger sizde isterseniz eger bele bir serefi mene vererseniz hec pesman olmassiniz mende bu vezfeden seref duyar vevezifelerimden sui istifade elemerem
30 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
04-30-2009, 04:18 PM #1
Foruma Nəzarətçilər axtarılır...
Salam!
Forumumuza yeni nəzarətçilər yəni moderatorlar axtarılır. Moderator olmaq istəyənlər xahiş edirik bizə müraciət etsinlər...Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-24-2009, 03:54 PM #2Junior Member
Re: Foruma Nəzarətçilər axtarılır...
-
06-29-2009, 07:45 PM #3
ben de isterem izmirden awarahoon82
İmZa Atmayı BilMiRem Köyden GelmiSem Barnak Bassam Olurmiki
-
07-12-2009, 11:04 AM #4Senior Member
Men cox memuniyyetle bu isi oz uzrime goturmeye raziyam..eger siz razi olsaniz men pesmean olmarsiz....
[
-
07-23-2009, 09:01 AM #5Junior Member
mende isteyirem duzdu yeni istifadeciyem.amma bacararam
GUN BU GUNDUR
-
07-23-2009, 09:55 AM #6
deyirem belke men ???
-
07-24-2009, 12:46 PM #7Senior Member
Mende konulluyem...mende nezaretci olmaq isteyerdim ama sizden ir sual sorusmaq isteyirem yeni nezaretcilerden
[
-
08-19-2009, 03:15 PM #8
salam eshitdim foruma nezaretci axtarilir
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
calishin ki,sevilesiniz.....
-
08-29-2009, 01:24 AM #9
_SeDRiK_, owen20 və NuriyeV hansı mövzularda nəzarətçi olmaq istədiyinizi mənə PM ilə bildirin.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
09-10-2009, 10:58 PM #10Junior Member
bay bay coxdandi ish axtariram ele burnumun ucundaymish ki ish...men memuniyyetle...meslehet sizindi

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri