Dikkat: Konu başlıkları Azerbaycanca-Türkçe yapılmış. Sanırım yöneticiler bir jest yapmışlar.
(Ben de Azerbaycan sitesinde dilin Azerbaycanca olması gerektiğini düşünüyorum... Ayrıca siteye daha fazla Türk değil, daha fazla Azerbaycanlı'nın gelmesini istiyorum... Dolayısıyla bazıları gelip anlamıyor ve gidiyorlarsa... Açıkçası fazla üzülmüyorum... Çünkü o zaman ben Azerbaycanca öğrenemiyorum!!!)
21 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
01-18-2007, 12:10 AM #11Moderator
Rica edirem, siz de sagolun mirze.
Mirze Nickli Üyeden Alıntı
tamam da yeni gelenler de once kelimelerin anlamlarini sorsunlar sonra duzgun yerde basliklar acsinlar
-
01-18-2007, 12:31 PM #12Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
01-18-2007, 04:15 PM #13
HALA AYNI FİKİRDEYİM
-
01-18-2007, 10:34 PM #14Moderator
hangi fikirde?
-
01-19-2007, 12:34 PM #15Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
Hele de sehifelerde problem var!!! Daldaki, gabagdaki sehifelere geçilmir!!!
Sebir... sebir... sebir... sebir... sebi...seb... se... s... üzm 'x' olub!Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
01-19-2007, 02:27 PM #16
sabrın sonu selamettir
sayfa problemini çözmüşler,yada bende çalışıyor.[/img]Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
-
01-19-2007, 03:12 PM #17Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
şimdi denedim... Çalıştı... ya sorun halledildi ya da şimdilik rastgele oldu... bakalım yarın ne olacak...
Eğer adminler sorunu çözdülerse... bilgi verebilirler... böylece bizim de 'xeberimiz' olur
SalamlarŞükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!
-
01-19-2007, 03:17 PM #18Moderator
mesajini anlamadim mystrey ulu X dan ulu Q ya hormetler??????????
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
-
01-19-2007, 05:24 PM #19
2. sehife problemi
Salamlar...
Sebrinize göre çox sağolun. Nehayet 2. sehife problemimiz helloldu. Xahiş edirem qarşılaşdığınız problemleri bize yazın!Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
01-19-2007, 07:05 PM #20Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Yerixo
'Azerbaycanli', xeberdarlığınıza göre sağolun. Problem olanda size xeber vereceyik. Çok sağolun!
Şükr Allaha ki pişiklerin qənətləri yox... Olsa idi, göydə göyərçin qalmazdı... Allah kimə qənət verəcəyini bilir!

LinkBack URL
About LinkBacks

onu müdür yardımcısı yaptım 

Yer imleri