Əsas məzmuna keç
Sayfa 33/48 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
474 sonuçtan 321 ile 330 arası

Bugün nə yediniz?

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye

Edremit Yemekleri

Hele yemek yememişem. Zeytinyağlı yemekler pişiren çox gözel bir yer var Edremitde. Orada yeyecem günorta yemeyini
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Junior Member
    selam ben yeni üye oldum istanbuldan katılıyorum forumda bayağı yabancılık çekiyorum azeriyim ama sizin kadar konuşamıyorum,yardımcı olursanız, yönlendirirseniz sevinirim

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye
    Alıntı Seren Nickli Üyeden Alıntı
    selam ben yeni üye oldum istanbuldan katılıyorum forumda bayağı yabancılık çekiyorum azeriyim ama sizin kadar konuşamıyorum,yardımcı olursanız, yönlendirirseniz sevinirim
    Xoş gəldin! İlk mesajı yazıbsansa gerisi asandı yani kolay Hadi kolay gelsin!
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Azeri.net Sevdalısı
    Açım aççç

Moderator
    topitop yiyorum
    [
    Ya da
    [

Moderator
    Ben & Jerry's en sevdiyim dondurma ancaq hava soyuqdur

Azeri.net Sevdalısı
    Alıntı fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
    mende dondurma isterem ele mensiz dondurma yemek olar menede yollayasan bacım

Moderator
    Alıntı MyStery Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı fidan494 Nickli Üyeden Alıntı
    mende dondurma isterem ele mensiz dondurma yemek olar menede yollayasan bacım
    başüste mystery

Moderator
    Az önce mutfak masasının üstünde çok değişik bi kutu gördüm, açıp baktım içinde küçük küçük drajeler var. Ne acaba diye merak ederken rengarenk oldukları için şeker olma ihtimalleri yüksektir diye düşündüm. Şeker midir ilaç mıdır Şeker midir ilaç mıdır derken İlaç olsalar bitaneyle ölmem ama şekerse ve yemezsem ölebilirim diye korka korka attım ağzıma
    şekermiş

[
    Ya da
    [

Moderator
    isti potatoes, cola, sous aldım yolda gelerken yedim acımışdım

Sayfa 33/48 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Yer imleri