250 qram marqarin və ya kərə yağı
2 yumurta sarısı
1 su stəkanı pudra şəkəri və ya şəkər tozu
1 paket qabartma tozu (1 çay qaşığı soda)
aldığı qədər un
kakao?
Hazırlanması:
Xəmir üçün lazım olan ərqağı qarışdırıb yoğururuq. (nə bərk, nə də boş xəmir olsun) Xəmiri eyni bərabərlikdə iki yerə bölürük. Xəmirin bir hissəsinə kakao əlavə edib yaxşıca yogururuq. Xəmirləri şəkildə gördüyünüz kimi oxlov formasına gətiririk. Kakaolu xəmirlə ağ olan xəmiri möhkəm bir birinə birləşdiririk. Sonra çörəyi doğradığımız kimi kəsirik. Yan olaraq tavaya düzür?ük. əvvəlcədən isidilmiş sobada (dxovkada) az qızarana qədər bişiririk.
Təvazökar ol amma özünü heç vaxt UCUZ SATMA!!!
Geriyə bax amma heç vaxt GERİ DÖNMƏ!!!
Bağışla amma heç vaxt UNUTMA!!!
Arxadan vurulmaq istəmirsənsə heç kimə ARXALANMA!!!
Yer imleri