Gösterilecek başka gönderi yok

1 Ziyaretci Mesajı

  1. Yüksek düzeyde site güvenliğine sahiptir, ancak bu aşina olmadığınız çevrimiçi mağazaları bir kenara atmanız için bir neden değildir - sadece neye dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir için ve bu kılavuz yardımcı olmalıdır.Gizlilik politikaları kulağa bir grup yasal gibi gelebilir, ancak aslında çevrimiçi alışveriş yapan herkes için çok önemlidir. Satın almayı düşündüğünüz herhangi bir yeni web tabanlı şirketin gizlilik politikasını gerçekten okumak için biraz zaman ayırın. İster inanın ister inanmayın, her şirketin gizlilik politikası farklıdır! Bazı şirketler kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşırken diğerleri paylaşmaz.

    Herhangi bir şey Eniyiveucuz, satın almadan önce sitenin itibarını doğrulayan site mühürleri ve rozetleri de arayabilirsiniz. Aranacak mühürler arasında Norton Secured, McAfee Secure, TRUST ve Trustwave bulunmaktadır.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 1 of 1
eniyiveucuz hakkında

Temel Bilgiler

eniyiveucuz hakkında
Biography:
Sadece bir nesil önce, alışveriş, belirli ve çoğu zaman uygunsuz saatlerde bir mağazaya uzun bir yolculuk yapmak, kalabalık bir arsada park yeri aramak, yerinde ürün seçimleri yaparken koridorlarda dolaşmak, uzun kuyruklarda beklemek ve sonunda taşımak anlamına geliyordu.
Location:
eve trekking yapmadan önce arabaya alışveriş yapıyor.
Interests:
Artık araba kullanmak yok, beklemek yok, doğa yürüyüşü yok.
Occupation:
2016 yılında, e-ticaretin tüm ABD perakende satışlarının % 7,5'inden % 9'una sıçrayacağı

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
0
Günlük Ortalama Mesajlar
0
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
1
En yeni mesaj
10-14-2020 06:07 PM
Genel Bilgiler
Son Aktivite
11-01-2020 10:40 PM
Üyelik tarihi
10-14-2020

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.