Gösterilecek başka gönderi yok
entekseker hakkında

Temel Bilgiler

Signatürü


Yıldız Tozları .. Ben Sana gelirken toz olacağımı bilsem yine koşarak gelirim.. Ellerinde eriyeceğimi bilsem yine gelirim.. Bir an olsun ellerinde olabilmek için bir toz da olsam...


*Ancak yaşarken kelimesiz kalmaktan korkuyorum sevgili! Kelimesizliğin soğuğunda üşümekten korkuyorum...
Çok kelimem var sana koşmaya Can atan..Hiçbirinin sonunda nokta,virgül,soru işareti ünlem işareti olmasın istiyorum..Söyle Sevgili! Sence ben "imkansız" olanımı istiyorum?

Gece gibisin gece kim? Sen benimsin.. Gece Sensin..


Evet, Seni Sevdim ve bu Sevgi için herşeyimi Verdim..Elimden gelebilecek her türlü fedakarlığı yaptım bu sevgi için, Herşeyi göze aldım, hiç kimsenin hiç kimse için özveride bulunamayacağı kadar bulundum, anlayış gösterdim.. Sabrettim ve Bekledim.. Ama artık bitti...Bu Sevgi içimden çıkarabileceğim kadar basit bir şey değil.. Ama Ben Vazgeçtim artık Seni beklemekten ve İstemekten.. sevgimi ; kendi içimde yaşayacağım artık; Seni ve Sana dair hiçbir şeyi istemeden, beklemeden, özlemeden ve umut etmeden.. Bize dair bütün hayallerimi söküp attım içimden.. Ve şimdi bir ben kaldım ortada.. Ellerimin arasında bana boşboş görünen hayatımla birlikte... Şimdilik ne yapacağımı, nereye gideceğimi, nasıl yaşayacağımı bilmiyorum ..
Tek bildiğim Seni Kalbimden söküp atıyorum..
(:Ben Aşkı Sevdim

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
0
Günlük Ortalama Mesajlar
0
Genel Bilgiler
Son Aktivite
10-29-2007 09:34 AM
Üyelik tarihi
10-28-2007

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.