![]()
gozeldi
Bunun basqa versiyasini slayd kimi izlemisdim..burdaki userlerden biri gondermisdi.Indi ise qeyb olub![]()
6 sonuçtan 1 ile 6 arası
-
02-02-2010, 11:39 AM #1
Sevgimizin ünvani Səhvmi?
Bir vaxlar Içəri şəhərdə kasib bir oglan yaşayirmiş bu oglan Şirvanşahlar dövltətinin başcisinin qizina aşiq olur ancaq hər kəs bilir bu sevgi mümkünsüz bir işdi.Biçarəlikdən gəlib bir yaşli adamin türbəsinə gəlib çixir dərdini ona söyləyir,yaşli adam deyir sənin dərdinə çarə olacaq heç bir hədis revaəy yoxdurki mən bilim,ən yaxşisi sən gəl 40 gün mənim yanimda Allaha zikr elə təmiz qəlblə Allaha dua et bəlkə sənin duan qəbul olar.Oglan belədə edir düz 40 gün bütün qəlbindəki murdarliqlari ataraq kini,riaykarligi bildiymiz butun pis vərdişlərini ataraq Allaha zikr edir gecə gündüz Allah üçün Namaz qilir.
Bu oglanin ibadəti elə Nur saçirki qəlbinin təmizliyi,ibadəti butun ölkəyə yayilir.Padşahda bu cavan oglan haqqinda eşidir və fikirləşirki mənim oglum yoxdu mən gərək öz qizimi bu oglana ərə verim həm qəlbi Allah sevgisi ilə döyünən bir oglandi həmdə məndən sonra ölkəyə yaxşi Şah olar.Bu fikirlə gəlir oganin turbəsinin yanina,oglan türbədən çölə çixdiqda camahtin icindən Şah ona yaxinlaşir və ona fikrindən keçənləri deyir.deyir mən istəyirəm mənim qizimla ailə qurasan.
Oglan cavabinda yox Şah mən sevgimin ünvanin səf salmisam sənin qizini sevdim deli divanə oldum düşdüm küşələrə,40 Gün Allahi sevdim şah öz qizini vermək üçün ayagima gəldi və mənim türbəm pir oldu. Əsl sevgi Allaha olan Sevgidir. Bundan başqa olan Sevgilər fanidir!
Qeyd. Bu yazini heç hardan kopy etməmişəm öz əməyimdi.
Sevginizin ünvanin səf salmarsiz İnşallah!
-
02-02-2010, 02:57 PM #2Senior Member
Re: Sevgimizin ünvani Səfmi?
...
-
02-02-2010, 03:01 PM #3
Kim yazib bilmirəm ama mən bunu dünən axşam ANS DƏN efirə gedən Orxan Fikrətoglu nun Gərək Qala verlişindən götürmüşəm yadimda qalanlari bunlardi orda dah dəqiq adlarla deyirdilər
je_demeure Nickli Üyeden Alıntı
-
02-02-2010, 03:25 PM #4
Cox sag ol
Inshallah sevgimizin unvanini sehf salmariq
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
-
02-02-2010, 03:56 PM #5Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
cox gozel sagol ellerine saglık
İnşallah sehf degildirHaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
02-02-2010, 04:57 PM #6
İnşallah səf deyildir
Allah Qəlbimizi möhürləniş insanlrin qəlbi kimi fani sevgilərə baglamasin