Əsas məzmuna keç
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

ÇüNKü SeNi SeViYoRuM

Senior Member
    Yer
    ..ciτy οf aηgεŁ`ś śyмiяa..

ÇüNKü SeNi SeViYoRuM

ÇüNKü SeNi SeViYoRuM
    İlk önceleri ismimle hitap ederdin bana…Zaman öyle bi geçti ki seninle,zamanla öyle bağlandık ki birbirimize artık isimlerimiz yoktu birbirimize isimlerimizle hitabı bırakmıştık bütün güzel sözler olmuştun bende bütün güzelliklerdin benim için…Aşkım derdim efendim meleğim derdin, hayat derdin, aşk derdin…Sana sorardım AŞK nedir diye sende bana aşk sensin derdin…AŞK bizdik meleğim aşk ikimizdik…Geleceğimizi konuşurduk planlar yapardık birbirimize sevgimizi aşkımızı anlatırdık…Bunları hatırlıyorum gözlerim yaşla doluyo, kalbimde derin bi sızı,ne güzeldi hayat seninle,yaşam seninle…Ama artık herşey bitti..Biliyorum beni hala seviyosun bunu hissediyorum..Rüyalarıma geliyosun her gece her gece benimlesin beraberiz sabaha kadar..Rüya olduğunu biliyorum ama bitmesin istiyorum sabah uyandığımda gözlerimden yaşların akmasına engel olamıyorum çünkü seni hala deliler gibi seviyorum…Gözlerimi kapattığımda ilk sen varsın karşımda unutmak istiyorum düşünmemeye çalışıyorum olmuyo
    yapamıyorum çünkü seni deliler gibi seviyorum…Bana son konuşmamızda aşk demedin meleğim demedin o an dünyam yıkılmıstı…Çünkü seni deliler gibi seviyorum..Çünkü çünkü seni seni seni SEVİYORUMMMM…..

Ateş halindeki acı yavaş yavaş içimde kor haline geliyor soguyor belki de kaskatı donuyor ama anılar özlem buram buram hasret.

AH BABAM SAĞ OLSAYDI

Azeri.net Sevdalısı

Re: ÇüNKü SeNi SeViYoRuM

Sana sorardım AŞK nedir diye sende bana aşk sensin derdin…AŞK bizdik meleğim aşk ikimizdik

goresen niye bu qeder bir -birilerini sevenler sonda ayrilirlar ?sonda tek qalirlar ?sonra da yasadiqlari sevginin acisiyla razilasmali olurlar ?

Moderlər GLAMOURKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Germany/Berlin

[quote="Xeyallarim"][b] Sana sorardım AŞK nedir diye sende bana aşk sensin derdin…AŞK bizdik meleğim aşk ikimizdik

goresen niye bu qeder bir -birilerini sevenler sonda ayrilirlar ?sonda tek qalirlar ?sonra da yasadiqlari sevginin acisiyla razilasmali olurlar ?

aglama heyatin qanunu bele.
    Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...
    Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

Senior Member
    Yer
    RUS

…Çünkü seni deliler gibi seviyorum..Çünkü çünkü seni seni seni SEVİYORUMMMM…..
    HeYaTiN DoZuLmEz OlMaMaSi UcUn 2 ShEyE aLiShMaQ LaZiMdIr : ZaMaNiN VuRdUgU YaRaLaRa ve iNsAnLaRiN EdAlEtSiZlIyInE...

Moderlər GLAMOURKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Germany/Berlin

Alıntı yo_adios Nickli Üyeden Alıntı
    ay qiz az agla.aglamqnan bir shey elde etmirler.
    Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...
    Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

Azeri.net Sevdalısı

Alıntı GLAMOURKA Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı yo_adios Nickli Üyeden Alıntı
    ay qiz az agla.aglamqnan bir shey elde etmirler.

aqla qoy ureyin bosalsin , bezen aqlamaq da lazimdir

Senior Member
    Yer
    ..ciτy οf aηgεŁ`ś śyмiяa..

üzülmeyin herkes aşk acısı çeker belli zamanlar çerçevesinde gün gelir unutulur yeni aşklar çıkar karşınıza doganın kanunu bu napcaksın

Ateş halindeki acı yavaş yavaş içimde kor haline geliyor soguyor belki de kaskatı donuyor ama anılar özlem buram buram hasret.

AH BABAM SAĞ OLSAYDI

Yer imleri