Mence ask hic bitmez. Askin bitmesi insanin yasamamasi demekdir.![]()
27 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
02-29-2008, 01:09 AM #1Senior Member
- Yer
- türkiye/trabzon
eshqin omru ne qederdir?
sizce ask kaç il sürebiler??
1il 2 il 3il ......yoxsa hec bitmez mi sizce hansı??EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

-
02-29-2008, 10:33 AM #2Qəlbində sevgi varsa, orda nifrətə yer yox. Sev ki seviləsən.
-
02-29-2008, 07:44 PM #3
Bir soz vardir ki Insanin var dövlətini əlindən alimq olar amma onun ağılını almaq olmaz.
sevgi insanlar arasında fərqli duyğular üzərində qurulur. çox zamanlar insanların xarici görnüşü sevginin yaranmasina səbəb olur, qısaca demək olarkı belə hallarda yaranmış sevgilərdə ayrılmalara rast gəlinir.
Birdə varki sevgi insanların sahib olduğu insani kefiyyət, səmimilik, sadəlik və ən əsas vətənpərvərlik kefiyətlər üzərində qurulsun, insan sahib olduğu kefiyətləri heç zaman itirmir əksinə illər keçdikcə kefiyət dahada genişlənir ona görə insanlıq kefiyəti üzərində qurulmuş sevgilər heç zaman itmir.(məncə belədir).
Görünmədən görmək
Ölmədən dönmək
-
03-01-2008, 04:44 PM #4Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye/Adana
Eğer gerçekse sonsuzdur çünkü ahirettede devam edecektir
BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!
-
03-01-2008, 05:44 PM #5
Ölümsüz olan hislerin suresi sorulmaz ve dolmaz
-
03-10-2008, 08:27 PM #6
aşk varmıkii süresi olsun
evett arkadaslarr aşk varmıı bencee yokk diyorsanızkiii varr nerde ozamann şuan 29 yaşındayım ama aşk varsa ben nedenn sevemiyorum aşık olamıyorum karşıma sevecek kimse çıkmadı diyemi olabilir yoksa biisine baglanmaktan korktugum içinmi bu büyük bi olasılık yaa arkadaslar bana şu aşkın tarifini yapsanıza neye benziyoo kimii zehir gibi acı kimi şeker gibi tatlı diyoo ama bilemiyorum sevmesini bilmeyipte severmiş gibi yapanlardan o kadarr sıkıldımkii artık belkide bu yüzdenn aşık olamıyorumm neysee kafanızı agrıtmayayım daha fazla bu arada aşk var deyipte bana aşkı ögretecekk bi bayan varsaa onlarıda beklerim
red_devils
-
03-11-2008, 12:35 AM #7Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye/Adana
3 gün galiba
-
03-11-2008, 03:20 AM #8
AŞk bi yerde bitiyo.. süresi nasıl yaşatabildiğinize bağlı
hızlı yaşarsanız hemen biter.. herşeyi yavaş yavaş yaşamak gerekir..
umarım anlamışsınızdır
-
03-11-2008, 12:29 PM #9Senior Member
- Yer
- İSTANBUL
Beklentilerinizi karşıladığı sürece devam eder.Beklentilerinizi karşılamada yetersiz kalmaya başladığı zamanda eriyip yok olan mum gibi yavaş yavaş sönüp gider.İşte burda aşkı yaşayana acı verir.Sönmekte olan bu alev, yeniden alevlendiren doğrultusunda yanmaya devam eder.İşte burda aşk yaşayana mutluluk verir. Aşk onu taşımaya enerjisi uzun yıllar yetebilecekler tarafından uzun yıllar yaşatılabilir.Bu böyle devam edip gider, alev sönüp kaybolana kadar.
[-Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma
-
03-14-2008, 12:05 AM #10Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye/Adana
vazgeçtim 3 saat hatta 3 saniyede olabilir
doktorT Nickli Üyeden Alıntı

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri