Əsas məzmuna keç
Sayfa 11/21 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
202 sonuçtan 101 ile 110 arası

internetde tanış olub aile qurmağa nece baxırsınız?

Senior Member
    Yer
    Danmark

Re: internetten sevgili

[quote=elif-elif][quote="Kerkuk-Kizi":5qiziutj]
    Alıntı "elif-elif":5qiziutj Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı aytar21 Nickli Üyeden Alıntı
    yes hayatta herşey mümkün. ben sevgilimle 3 yıl önce tanıştım internetten. azeri sevgilim var 3 ay önce geldim azerbaycana. inşallah oda gelicek yakında . yani birbirine yalan sölemedikten sonra internetten de oluyor. allah izin verirse evleneceğiz. herkese iyi günler
    Allah mutluluğunuzu daim etsin. Böyle giderse fikir değiştirecem galiba

azerimi istioon kiz sen yoxsaa hehe turkmen istermiisn 8) [/quote:5qiziutj]

Hehe biz o iş için koordine olduk bile. Düzenli çalışıyoruz. Avrupa'yı da sana veriyorum o zaman. Sıkı çalış bozuşmayalım
    Türkmen istemiyorum başımda sen varsın ya bi Türkmen bana yeter (deermişiiiim )
    [/quote:5qiziutj]

kordine ne oluoo turkcem ii degil benim

Moderator
    Anlatırım ben sana bi'ara.
    [
    Ya da
    [

Senior Member
    Yer
    Danmark
    änca bir yil sonra yazarsin sen haha

Moderator
    Alıntı Kerkuk-Kizi Nickli Üyeden Alıntı
    änca bir yil sonra yazarsin sen haha
    Yazdım ya işte utan, baciya iftira atıyosun. (msn kullanmayı sevmiyorum öğren baci artık )
    Sen ne düşünüyosun internet aşkları için?
    [
    Ya da
    [

Senior Member
    Yer
    Danmark
    [quote=elif-elif]
    Alıntı "Kerkuk-Kizi":2p611vef Nickli Üyeden Alıntı
    änca bir yil sonra yazarsin
    sen haha
    Yazdım ya işte utan, baciya iftira atıyosun. (msn kullanmayı sevmiyorum öğren baci artık )
    Sen ne düşünüyosun internet aşkları için?
    [/quote:2p611vef]

hehe msnsiz kalasan ins ayy olmaz yaa msnsiz kalma hehe..*

baci menim bir net askim var ama onu evlenmek icin degil zaman gecirmek icin kullaniyorum haha belki 18 yasimi gectigimde gercek bi askim olur yani anlayacagin net asklarini sevmioom hepsi hainn...

Senior Member

Alıntı elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
    yes hayatta herşey mümkün. ben sevgilimle 3 yıl önce tanıştım internetten. azeri sevgilim var 3 ay önce geldim azerbaycana. inşallah oda gelicek yakında . yani birbirine yalan sölemedikten sonra internetten de oluyor. allah izin verirse evleneceğiz. herkese iyi günler
    Kimsenin fikir değiştirmesi gerekmiyor bize yanlış gelen bir şey bir başkasına doğru gelebilir, bunu yalnız bu konuda değil hayatın genelinde kabul etmeliyiz diye düşünüyorum.

Ben aytar21'i, forumun ve toplumun genelinin olumsuz baktığı bir konuda, açıksözlü davrandığı ve bizimle paylaştığı için tebrik ediyorum.

Önemli olan O'nunla (yani bizim için özel olan insanla yada evleneceğin insanla ) nerede karşılaştığın değil, neler paylaştığın...

Moderator

Alıntı yesterday Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
    Kimsenin fikir değiştirmesi gerekmiyor bize yanlış gelen bir şey bir başkasına doğru gelebilir, bunu yalnız bu konuda değil hayatın genelinde kabul etmeliyiz diye düşünüyorum.

Ben aytar21'i, forumun ve toplumun genelinin olumsuz baktığı bir konuda, açıksözlü davrandığı ve bizimle paylaştığı için tebrik ediyorum.

Önemli olan O'nunla (yani bizim için özel olan insanla yada evleneceğin insanla ) nerede karşılaştığın değil, neler paylaştığın...
    Mecbur hissettiğim için değil söylenenler mantıklı geldiği için fikir değiştirebileceğimi kast etmiştim ben.
    [
    Ya da
    [

Senior Member
    Yer
    Berlin

Re: internet evliliği

Alıntı Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
    Burada internetdə tanış olub evlənməkdən söhbet gedirsə bu deməkdi ki qız və oğlan tanış olub birbirini tanıyıblar ondan sonra evlənməyi qərara alıblar. Yəni oğlan vəya qız tanış olandan sonra ola bilsin ki biribirlərini sevməsinlər. Onda demək olar ki evlilik də olmayacaqdı.
    Ona görə də qız vəya oğlan xasiyyət cəhətdən yaxşı deyilsə bu evlilik də olmayacaqdı.
    İnternetin qızlarımızın əxlaqını pozmağa gəlincə, bu real bir şeydi ki internet yaxşı istifadə edilmədiyi vaxt uşaqların, qadınların, kişilərin bir sözlə hərkəsin əxlaqını poza bilər.
    Çünkü istədiyiniz hərhansı bir məlumat bir tıqla qarşınızdadı. Ona görə gərək kompüterlərdə, xüsusilədə yeniyetmə uşaq olan evlərdə kompüterdə əxlaqsız saytlara qarşı önləm alınsın.
    İnternet hamının əxlaqını pozur ay Biznesmen. Təkcə qadınların yox kişilərində. Kişi qadın ayrımı yoxdu.

Salam men sizin fikirlerinizle hem fikirem

Moderlər Azerbaycanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan - Türkiye

Re: internet evliliği

Alıntı bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
    Salam men sizin fikirlerinizle hem fikirem
    Çox sağol Bakılı Balası
    Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.

Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

Junior Member
    Yer
    istanbul

ınanın hayretlerdeyım...

degerlı dostlar...arkadaslar..kardesler....Nette tanısmak ve evlenmekle ılgılı cok degerlı yazılarınızı okudum...

geleneklere aykırılıktan tutunda..yalan soyleyerek aldatmaya kadar bır suru sey vardı icinde...tabii mutlu son yasayanlarda...

internet bir iletisim erisim ve paylasımdır dostlarım...her ıyı ve guzelın suıstımalı oldugu gıbı buda suıstımale acıktır...

burada konusarak demıyorum...konusmak sozle olur ve konusuldugu andan ıtıbaren unutulur...anımsanmayabılır..yazısarak tanısan arkadaslar ve yazısan arkadaslar aylar sonraya donup yenıden okumak ve karsısındakı ınsanı degerlendırmek sansına sahıp...

evlenmek bırlıkte yasamak sanatıdır..

Nerde ve ne sekılde baslarsa baslasın mutlu olan ve mutluluklarını yasatmasını bılen yuce yureklere en ıcten sevgılerımle mutluluklar dılıyorum...

sevgıyle olun dostca kalın...

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Yer imleri