Anlatırım ben sana bi'ara.![]()
202 sonuçtan 101 ile 110 arası
-
03-22-2007, 06:16 PM #101Senior Member
- Yer
- Danmark
Re: internetten sevgili
[quote=elif-elif][quote="Kerkuk-Kizi":5qiziutj]
"elif-elif":5qiziutj Nickli Üyeden Alıntı
azerimi istioon kiz sen yoxsaa
hehe turkmen istermiisn 8)
[/quote:5qiziutj]
Hehe biz o iş için koordine olduk bile. Düzenli çalışıyoruz. Avrupa'yı da sana veriyorum o zaman. Sıkı çalış bozuşmayalım
Türkmen istemiyorum başımda sen varsın ya bi Türkmen bana yeter (deermişiiiim
)[/quote:5qiziutj]
kordine ne oluoo
turkcem ii degil benim
-
03-22-2007, 06:18 PM #102Moderator
[
Ya da
[
-
03-22-2007, 06:26 PM #103Senior Member
- Yer
- Danmark
änca bir yil sonra yazarsin sen
haha
-
03-22-2007, 06:43 PM #104Moderator
Yazdım ya işte utan, baciya iftira atıyosun. (msn kullanmayı sevmiyorum öğren baci artık
Kerkuk-Kizi Nickli Üyeden Alıntı
)
Sen ne düşünüyosun internet aşkları için?[
Ya da
[
-
03-22-2007, 07:00 PM #105Senior Member
- Yer
- Danmark
[quote=elif-elif]
Yazdım ya işte utan, baciya iftira atıyosun. (msn kullanmayı sevmiyorum öğren baci artık
"Kerkuk-Kizi":2p611vef Nickli Üyeden Alıntı
)
Sen ne düşünüyosun internet aşkları için?[/quote:2p611vef]
hehe msnsiz kalasan ins
ayy olmaz yaa msnsiz kalma hehe..* 
baci menim bir net askim var ama onu evlenmek icin degil zaman gecirmek icin kullaniyorum
haha belki 18 yasimi gectigimde gercek bi askim olur
yani anlayacagin net asklarini sevmioom hepsi hainn...
-
03-22-2007, 07:52 PM #106
Kimsenin fikir değiştirmesi gerekmiyor bize yanlış gelen bir şey bir başkasına doğru gelebilir, bunu yalnız bu konuda değil hayatın genelinde kabul etmeliyiz diye düşünüyorum.
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
Ben aytar21'i, forumun ve toplumun genelinin olumsuz baktığı bir konuda, açıksözlü davrandığı ve bizimle paylaştığı için tebrik ediyorum.
Önemli olan O'nunla (yani bizim için özel olan insanla yada evleneceğin insanla ) nerede karşılaştığın değil, neler paylaştığın...
-
03-22-2007, 07:55 PM #107Moderator
Mecbur hissettiğim için değil söylenenler mantıklı geldiği için fikir değiştirebileceğimi kast etmiştim ben.
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
[
Ya da
[
-
03-24-2007, 12:57 AM #108Senior Member
- Yer
- Berlin
Re: internet evliliği
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Salam men sizin fikirlerinizle hem fikirem
-
03-24-2007, 01:11 AM #109
Re: internet evliliği
Çox sağol Bakılı Balası
bakilibalasi Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
04-27-2007, 03:26 AM #110
ınanın hayretlerdeyım...
degerlı dostlar...arkadaslar..kardesler....Nette tanısmak ve evlenmekle ılgılı cok degerlı yazılarınızı okudum...
geleneklere aykırılıktan tutunda..yalan soyleyerek aldatmaya kadar bır suru sey vardı icinde...tabii mutlu son yasayanlarda...
internet bir iletisim erisim ve paylasımdır dostlarım...her ıyı ve guzelın suıstımalı oldugu gıbı buda suıstımale acıktır...
burada konusarak demıyorum...konusmak sozle olur ve konusuldugu andan ıtıbaren unutulur...anımsanmayabılır..yazısarak tanısan arkadaslar ve yazısan arkadaslar aylar sonraya donup yenıden okumak ve karsısındakı ınsanı degerlendırmek sansına sahıp...
evlenmek bırlıkte yasamak sanatıdır..
Nerde ve ne sekılde baslarsa baslasın mutlu olan ve mutluluklarını yasatmasını bılen yuce yureklere en ıcten sevgılerımle mutluluklar dılıyorum...
sevgıyle olun dostca kalın...

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri