öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsiniz.sizi tebrik ederim..b]en şunu söylemek istiyorum; kızların öncelikle geleceğe yönelik erkek arkadaş edinmeleri gerekir die düşünüyorum....her şeyi birbirlerine anlatmaları gerekir..sizinle tanışmadan önceki kız arkadaşlarının olduğunu size söylemesine izin verin ..ve sizde önceden arkadaşlık kurduğunuzu birbirinize söylemeniz gerekir....birbirlerinize sosyal durumlarınızdan haber verin...mesela sinemaya gitmek ,futbol oynamak,spor salonlarına gitmek vb....kısacası bunların hepsini birbirinize anlattığınız vede aktardığınız zaman ne kız erkeği aldata bilir nede erkek kızı aldatabilir......
![]()
21 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
07-10-2007, 01:43 PM #1Member
Indiki zəmanədə oğlanlara və sevgiyə inanmaq olarmı...?
...
Bu da kecer...
-
07-11-2007, 01:56 PM #2
slm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
07-13-2007, 10:13 PM #3Member
...
Bu da kecer...
-
07-14-2007, 12:11 AM #4
Re: Indiki zemanede oglanlara ve sevgiye inanmaq olarmi...?
Vəfalı oğlanlar çoxdu Xmiss xanım. Axtarıb tapmaq lazımdı
Xmiss Nickli Üyeden Alıntı
Çox düz deyibsiniz. Oğlanlar ele şeyler edir. Amma gərək qızlar buna fürsət verməsin.
Hamısı yox. Çox az oğlan belə edir. Onlar da oğlanların üz qaralarıdı.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
07-14-2007, 10:23 AM #5Junior Member
Xmiss xanim ,
Vefali oglanlar hele qirmiz kitaba dushmeyibler. Birde axi vefasiz qizlar da var bunu da yaddan cixartmayaq. Munasibetlerde her shey aydin olmalidir. En asasi ise semimiyyet.. Qiz ve oglan semimi olsa problem olmaz
-
07-14-2007, 05:39 PM #6Member
...
Bu da kecer...
-
07-16-2007, 11:57 AM #7Junior Member
Re: Indiki zemanede oglanlara ve sevgiye inanmaq olarmi...?
Indiki zemanede beyem sadelovh giz var?
-
07-17-2007, 12:01 AM #8Junior Member
- Yer
- Türkiye
Akıllı kızlar oğlanları parmağında oynatır.
Gerisi hikaye..Azerileri
çok seviyorum..
-
07-17-2007, 01:35 PM #9Senior Member
BENCE BU ZAMANDA SADECE OĞLANLARA DEİL KIZLARADA İNANILMAZ DAHA DOĞRUSU KIMSEYE
[
-
07-20-2007, 11:17 PM #10
Re: Indiki zəmanədə oğlanlara və sevgiyə inanmaq olarmı...?
Ay azeri.net ehliiii.Bu movzuya hec kes cavab vermesin.Bele sobetlere qarismasaz,fikrivizi bildirmesez daha gozel olar.Hamiviza ugurlar.Yalanlarla dolu bu dunyada, yalansiz yasamaga calisaq.

LinkBack URL
About LinkBacks

öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsiniz.sizi tebrik ederim..b]en şunu söylemek istiyorum; kızların öncelikle geleceğe yönelik erkek arkadaş edinmeleri gerekir die düşünüyorum....her şeyi birbirlerine anlatmaları gerekir..sizinle tanışmadan önceki kız arkadaşlarının olduğunu size söylemesine izin verin ..ve sizde önceden arkadaşlık kurduğunuzu birbirinize söylemeniz gerekir....birbirlerinize sosyal durumlarınızdan haber verin...mesela sinemaya gitmek ,futbol oynamak,spor salonlarına gitmek vb....kısacası bunların hepsini birbirinize anlattığınız vede aktardığınız zaman ne kız erkeği aldata bilir nede erkek kızı aldatabilir...... 

Yer imleri