ABŞ-ın Arizona ştatında yaşayan müellim 13 yaşlı mektebli ile seksle meşğul olmaqda günahlandırılıb.

Mehkemenin melumatına göre, 27 yaşlı Brittani Zamora (Brittany Zamora) fevralın 1-den martın 8-ne kimi üç defe şagirdle gecelemeye macal tapıb, hemçinin görüşler zamanı onunla Brittaninin maşınında bir neçe defe oral seksle meşğul olub.

Yeniyetme deyir ki, onların münasibeti müellimin onunla flirt etmesinden ve çılpaq şekiller göndermesinden sonra başlayıb. Qadın şagirde “onu her gün ve daha çox istediyini” yazıb. Daha bir şagird polise bildirib ki, müellim ona da öz şekillerini gönderib.

Oğlanın valideynleri hadiseden xeber tutduqdan sonra müellim hebs olunub: onlar uşağın telefonuna müşahide üçün elave yükledikden sonra ona gelen exlaqsız mesajları aşkar edibler. Valideynler mekteb rehberliyine bu barede danışıblar, mekteb rehberliyi ise öz növbesinde polise müraciet edib.

Qeyd olunur ki, Zamoranın eri var. Zererçekmişin valideynleri bildiribler ki, kişi yeniyetmenin atasına zeng ederek, görüşmeyi teklif edib ve hökumete xeber vermemeleri barede yalvarıb. O bildirib ki, “onun arvadı çox böyük sehv edib, lakin uşaqları sevir”.

Qadın 250 min avro mebleğinde girov ödemekle azadlığa çıxa biler, amma eger bu baş vererse, o, hemin mektebde işlemeye davam ede bilmez. Ona hansı ceza tetbiq olunması barede melumat verilmir.