Etiraf etmeyi bacarmaq insandan boyuk huner teleb edironuda her kes bacarmir
etiraf nedir. hormetle yanasmaliyiq yuksekde ucmayaq heyat menasizda deyil burda her herfin her sozun her cumlenin ve her etirafin menasi var bu menani anlamayan ise yoxdur. heyat nedir ve nece yasamaq insani xosbext eder? duz yasamaq sevmek ve olanlari etiraf etmek xosbetliyin temelidir.Heyat seven insan uchun yeniden bashlayacgini ved eder.ama biz bunu etiraf etmekden qorxuruq bezilerimiz ise buna umumiyyetle inanmir. heyat bezen sirin bezen de aci olur. ama yalniz aci olan xatirelerimizi etiraf etmemeliyiq sirin xatirelerimzde bizim heyatimizda silinmez iz buraxib bunu mehz etiraf etmeliyik.
Etiraf etmeyi bacarmaq insandan boyuk huner teleb edironuda her kes bacarmir
MEN ONU ÇOX SEVİREM VE BUNU ETİRAF EDİREM![]()
Etiraf ele olmursuzi333 Nickli Üyeden Alıntı
etiraf olanda yazirlar ki , ay filankes men seni sevirem
![]()
heyatda etiraf edilesi 1 tek şey var onuda edirem
men birini satmışam bununlada özümden iyrenirem yaxın dost bildiyim kesi satdım bilmirem men o zaman hansı ağıla qulluq edirdim amma bunu eledim bir tülkünün qollarına düşdüm özümden utanıram neçe defe hemin kesden üzr istemişem ama beyimiz özünü çox çekir bildikde sehv elemişem üzrde istemişem ama bu qeder bele kinli olmaq bize yaraşmaz men burdan o insana üzümü tutub bir daha deyirem üzr isteyirem heçne üçün gec deyil
sende utandırmadaa özü bilirdeXeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Hami uryei acilib etiraf edir..Her eksin Allah ureyine gore versin..Icinde biz olmaqla
[
o zaman sende etiraf et abiAgLaYaN_BuLuD Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Men etsem dasdan olar zamani geldikde bizde yazariq ama oxuyanlarin nezerine eline bir desmal alsin![]()
[
sen yazsan yazsan yemekden ve krizden yazrsan abiAgLaYaN_BuLuD Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yer imleri