nece meslehetdi,size yox demekdense .......Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Fidan veya Mystery ni tanimaq isterdim. Bu hefte olmasa da gelen hefte mutleq.........![]()
nece meslehetdi,size yox demekdense .......Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
![]()
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
Bende Elif'i tercüman lazım![]()
TÜRKİYE --> İSTANBUL --> EYÜPSULTAN
EyupSultanli Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Menfaat dünyası işte
İlk hafta beni tanıdılar zaten kaçırdın. Zaten benim ropörtajlarım pek qalmaqallı oluyor, tavsiye etmem.![]()
[
Ya da
[
Bazar günü başlayırıq sənə sualları soruşuruq. HazırlaşSindy Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
yok yaw şaka menfaat için değil.elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
ne biliyim daha sitekilerin nicklerini bile bilmiyorum bi tek senin nick aklıma geldi
![]()
![]()
TÜRKİYE --> İSTANBUL --> EYÜPSULTAN
aygun tanımak isteyiram![]()
SEn yoksun ey Canan İnsü Cin Sana Hayran Alemde Günbe Gün Gözyaşı Ve Kan Mazlumlar Seni Bekler Aşıklar Yolun Gözler Ey Soluğu Çağlara Şifa Olan...
SEn Yoksun Ey Canan Sinemde Sızı Hicran Ben Mücrim Ayaklarına Kapanıp Ağlayan Hac"dan Döner Gibi Gel miraçtan İner Gibi Ey Soluğu Çağlara şifa olan...
Yollara Sular Dökün Bahçelere Müjdeler Edin Bahar Kokuları Geliyor O Geliyor O Ay Parçamız , Sevgilimiz , Yarimiz Geliyor Yol Verin Açılın! Savulun Beri Durun Berii Yüzü Apaydınlık Ak Pak Batığı Yeri Ardında Gündüzler Gibi Bırakarak O Geliyor O Ay Parçamız , Sevgilimiz , Yarimiz Geliyor Gökler Yeryüzünü Kapladı Örttü Bir Anda Bir anda Dört Bir Yanı Misk Gibi Bir Koku Sardı Bir Anda Bİr Velvele Bir Kıyamet Koptu Cihanda O Geliyor O....
azerbeycanlıyı ttanımak istiyorum bende
SEn yoksun ey Canan İnsü Cin Sana Hayran Alemde Günbe Gün Gözyaşı Ve Kan Mazlumlar Seni Bekler Aşıklar Yolun Gözler Ey Soluğu Çağlara Şifa Olan...
SEn Yoksun Ey Canan Sinemde Sızı Hicran Ben Mücrim Ayaklarına Kapanıp Ağlayan Hac"dan Döner Gibi Gel miraçtan İner Gibi Ey Soluğu Çağlara şifa olan...
Yollara Sular Dökün Bahçelere Müjdeler Edin Bahar Kokuları Geliyor O Geliyor O Ay Parçamız , Sevgilimiz , Yarimiz Geliyor Yol Verin Açılın! Savulun Beri Durun Berii Yüzü Apaydınlık Ak Pak Batığı Yeri Ardında Gündüzler Gibi Bırakarak O Geliyor O Ay Parçamız , Sevgilimiz , Yarimiz Geliyor Gökler Yeryüzünü Kapladı Örttü Bir Anda Bir anda Dört Bir Yanı Misk Gibi Bir Koku Sardı Bir Anda Bİr Velvele Bir Kıyamet Koptu Cihanda O Geliyor O....
mende
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
Manolita
yı tanımaq isteyirem.
Mesafler mi aşkı uzaklaştırır ,aşk mı mesafeleri yakınlaştırır,Uzayan yollar,kanayan sevdalar,ne kadar aşkı yansıtır,Sevmekten uslanmayan gönülmüdür.Uslanmayan sevdamıdır.Ey arsız sevda,yoluna gül dökülesi,İşte geldin yakınımdasın,Bir seslensem el uzatırmısın?
Yer imleri