Münafiqlər Allahı aldatmağa çalışırlar. Halbuki əslində (Allah) onları aldadır. Onlar namaza durduqları zaman (yerlərindən) tənbəlliklə (könülsüz) qalxar, özlərini (yalandan) xalqa göstərər və Allahı olduqca az yad edərlər.Her fursetde ALLAH,REBBIM,deyirsiz,men de bir zamanlar namaz qilirdim,amma terk etdim,sebebini deqiq basa sala bilmirem,amma mene ele gelirki gorduyun ,her ish urekden gelmelidi,siz nece dusunursuz,heyatinizda yalandan uzune gulduyunuz,ozunuzu mecbur hiss etdiyiniz anlar olub?Ozunu gostermek ucun yalandan namaz qilan, uzde ALLAH deyib, namaz qlib, arxada basqa dona giren insanlari gorduyunuzde nece reftar etmisiz,siz de bezen bu kimi hadiselerle qarsilashdiqda nece reaksiya verirsiz?
Heyatimda kiminse uzune yalandan gulmesemde, acilamaq istesemde acilamadigim vaxtlar olub. O her insanin heyatinda var. Qaldiki yalandan namaz qilanlari gorende, onu biz bile bilmerik kim yalandan qilir kim Allah üçün. Her kes öz emeline göre cavab verecek.
Menim ele her emelim düzgün deyil. Bele insan cox nadir hallarda olarki her emeli düzgün olsun. Hetta men de bezen namazlarımı qezaya saxlayıram. Ama günahı böyükdü!
Allah özü bize nicat yolu gösterer inşallah!
79 sonuçtan 51 ile 60 arası
-
07-27-2009, 10:35 AM #51Senior Member
Re: İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - kombat80
Her fursetde ALLAH,REBBIM,deyirsiz,men de bir zamanlar namaz qilirdim,amma terk etdim,sebebini deqiq basa sala bilmirem,amma mene ele gelirki gorduyun ,her ish urekden gelmelidi,siz nece dusunursuz,heyatinizda yalandan uzune gulduyunuz,ozunuzu mecbur hiss etdiyiniz anlar olub?Ozunu gostermek ucun yalandan namaz qilan, uzde ALLAH deyib, namaz qlib, arxada basqa dona giren insanlari gorduyunuzde nece reftar etmisiz,siz de bezen bu kimi hadiselerle qarsilashdiqda nece reaksiya verirsiz?
-
07-27-2009, 10:48 AM #52Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.

-
07-27-2009, 02:11 PM #53Senior Member
- Yer
- Baki
qacdikki,biraz agaci daha mohkem sirkeleyek belke yene dusdu :)Millet almalari yediz qacdiz ?? :D
basiniza gelen ele mocuzeli hadiseni paylasmaq istesez paylasin,maraqli olardi mence.gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
07-27-2009, 03:08 PM #54Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Ele bir mocuzeli hadise 2006 ci ilde Ramazan ayinda bash verib. O zaman namaz qilmirdim ama oruc tuturdum. Magistratura telebesi idim. Kirada qalirdim. Sahura qalxmishdiq. Qisaca bele deyim Bir inshallah dedik Caydani qazin uzerine qoymaqla elimizi ceken kimi qaynayib dashdi! Belece ezan verilmeden yemek yeyib cayimizi da ice bildik.
Bir mocuzede men icki icirdim evveller hemin hadiseden 4 ay evvele kimi. Ama bir yuxu gordum ele qorxdumki ickini de tergittim :D Bashqalarida var ama ne ise yormuyum sizi.Bir günah etsən əgər,

-
07-27-2009, 03:12 PM #55Senior Member
- Yer
- Baki
yorulmaram :) mene ele hadiseler cox maraqlidir.
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
07-27-2009, 03:25 PM #56Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Ama burda hamiya maraqli olmaya bilerde o baximdan dedim. Sonra deyerler kombat mocuzeler alemi :D :Dyorulmaram :) mene ele hadiseler cox maraqlidir.Bir günah etsən əgər,

-
07-27-2009, 03:32 PM #57Senior Member
- Yer
- Baki
siz bilersiz.nece deyerler- istek var,mecbur yox.Ama burda hamiya maraqli olmaya bilerde o baximdan dedim. Sonra deyerler kombat mocuzeler alemi :D :D
Sindy Nickli Üyeden Alıntı
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
07-27-2009, 04:06 PM #58Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Teklif var israr yok :D
Bir günah etsən əgər,

-
07-27-2009, 04:13 PM #59Senior Member
- Yer
- Baki
bah bah.ay qoymayin sehv tutanamia baxin hele :) teklifde ele istekden qaynaqlanir, israrda ele mecbur demekdir eziizm. men bucur deyirem. kime xos deyil gozunu yuma biler.Teklif var israr yok :Dgulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
07-27-2009, 04:16 PM #60Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Vash uste yumdum :D
Bir günah etsən əgər,

LinkBack URL
About LinkBacks