TŞK,KOMBAT80Azeri.nete gelmeyim esgerliye getmezden 1-2 ay (2007 ci ilde) qabaq isde darixdim. Fikrlesdim ki chata girim biraz bashim acilsin. Onu da girdim buraki dostlarla sohbet ettik. Baxdim ki qiz oqlan hami mehriban sohbet edir. Meni de aralarina aldilar hemen. 3 gun sonra da admin oldum heveslendim. Ve sonra esgerliye gedende saqolsunlar coxu meil yazib ehvalimi sorusurdular. Belece oldum Azerinet sevdalisi.
79 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
07-23-2009, 01:33 PM #11Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Re: İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - kombat80
Azeri.nete gelmeyim esgerliye getmezden 1-2 ay (2007 ci ilde) qabaq isde darixdim. Fikrlesdim ki chata girim biraz bashim acilsin. Onu da girdim buraki dostlarla sohbet ettik. Baxdim ki qiz oqlan hami mehriban sohbet edir. Meni de aralarina aldilar hemen. 3 gun sonra da admin oldum heveslendim. Ve sonra esgerliye gedende saqolsunlar coxu meil yazib ehvalimi sorusurdular. Belece oldum Azerinet sevdalisi.
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.

-
07-23-2009, 01:34 PM #12Moderlər
- Yer
- Amerika United States

-
07-23-2009, 01:57 PM #13Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Suzi333-birsey deyil!
Bir günah etsən əgər,

-
07-23-2009, 02:03 PM #14Senior Member
Heyatdada bele zarafatcilsiz yoxsa tekce sanal alemde belesiz?Birde cavabini vere bile bilmediyiniz suallar olub/?Heyatiniz size maraqli gelir?Birde qadinlara savashmaqdan niye xosunuz gelir?
-
07-23-2009, 02:22 PM #15Moderlər
- Yer
- Azerbaycan
Beli heyatda da bele zarafatcilam. Elbetteki sukut vaxtlarimda olur. Bir cox seyler varki onlari en yaxin dostlarimla bele paylasa bilmiem. Kimese qulaq amaqi sevirem.
Cavabini vere bilmediyim suallar cox olub. Bezilerine ozum cavab vermek istemesemde, ele suallar varki bu gune kimi cavabini tapa bilmemisem.
Qadinlarla savashmaqdan yox onlari eseblesdirmekden xoshum gelir :DBir günah etsən əgər,

-
07-23-2009, 02:30 PM #16
Serxan cox sag ol..Allah razi olsun..Menim Chata gelmek sebebim bir sexs var idi chata girmisid ama qizlarla danisa bilmirdi dedim nece qiz var dedi 3 dedim bax 3 ilede movzu taapcam dansiamga merce girdim ellbetdeki tecrube oz sozunu dedi:)Maraqli geli o bu bir il avqustda olcaq bu chatda olmagim..Ama helede ozume sevgili tapa bilmirem komek edin mene :)
[
-
07-23-2009, 02:45 PM #17Azeri.net Sevdalısı
Sene heddinden artiq yaxin olan , xetrini , ozunu , cox istediyin birinden hansi hallarda vaz kece bilersen ??? 2 ci sual : Senden aciqlama goleyen birine bunu niye etdiyini deyerdin , yoxsa susardin ? ??? 3 cu sual : ve niye ?
-
07-23-2009, 02:55 PM #18
Suallar:
1. Azeri.net saytını haradan tapıb?
2. Sərxanın xoşladığı şeylər?
3. Sərxanın nifrət etdiyi şeylər?
4. ən çox hansı ölkəni gəzmək istəyər?Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
07-23-2009, 03:22 PM #19
bu qadağa mene aiddi ? forumda siqaret çekmek qeti qadağandır deye
-
07-23-2009, 03:33 PM #20
Yox o illərdi ordadı
NuriyeV Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri