Bu həftənin qonağı ByN_VuRGuN - dur. Zəhmət olmasa əvvəlcə özünüz haqda qısaca məlumat verin.
İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - ByN_VuRGuN
Printable View
-
08-20-2007, 10:50 AMfidan494İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - ByN_VuRGuN
-
08-20-2007, 11:25 AMKaRTaNeSii
ne demek fidan hocam :D
benim asıl adım hilal,17 yaşındayım,lise 3 öğrencisi oldum artık..
arkadaşlık kurmaya bayılırım ve hayvanları çok severim(meslek lisesi okumasaydım veteriner olmayı düşünüyodum ama olmadı)arkadaşalrımla vakit geçirmeyi severim ve günümn büyük bi kısmı bilgisayar başında şarkı dinlemekle geçer...
benden bu kadr birazda size soru bırakıyım demi :D(yalan aklıma başka bişey gelmedi yazıcak :lol: )
hepinizi çok seviyorum.. -
08-20-2007, 11:45 AMsarahSalam Hilal,Alıntı:
ByN_VuRGuN Nickli Üyeden Alıntı
Necesez..men siz bir sual etmek istiyrem.Özlenen mi yoqsa özleyen mi olmak isterdiniz? shimdiden cevabınız ichin sagolun... -
08-20-2007, 11:56 AMKaRTaNeSiiiim saolasan sarahya sen necesen.Alıntı:
sarah Nickli Üyeden Alıntı
zaten özleyen biriyim,özlenen biriyimde aynı zamanda..:meyus:
özleyen olmak isterim ama özlenen olmayı istemek bencillik olur(çok zor çünkü karşımdakinin üzülmesini istemem) -
08-20-2007, 12:33 PMsarah
saol mende chox yahshiyem..siz cox duygusalsınız birazda acı sevirsiz..özlemek zordur..zoru sechmishsiniz..ee bencilde degilsiniz..Dilerim hep özleyen olmazsız..Bu arada mende bir it var cox shirindi...hayvanları sevmeniz cox yahshidir..hershey gönlünce olsun Hilal..
Bu arada daha talebesin gelecekte ne meslek olmak istiyorsun? Bide aglamak denince aklına gelen sheyler ne? -
08-20-2007, 12:40 PMShulikBoy
Salam Hilal.....
Size birez suallarim olacaq.. ne ise baslayag..
1.nickinizin anlami nedir ?
2.Azeri.net'e neden giriyorsunuz ? (yanlis anlama kovmak gibi anlama neden girdigini sole yeter :D )
3.hayati sevirem cunki ? -
08-20-2007, 12:59 PMcimbom
hayvanları sevdiğini söylemişsin bende çok severim hiç
büyüttüğün bir hayvanın oldumu ve o senin için ne
ifade ediyordu. -
08-20-2007, 02:41 PMseyda
selam hilal nasılsın?
idealindeki meslek nedir ne olmak istiyorsun -
08-20-2007, 07:41 PMecece
ben yine aynı soruyo sormak istiyorum. :D
yaşam parolan nedir? (tek cümleyle cevap )
birde lise3 okuyorum demişsin. 3 yıllık mı 4 yıllık sistem mi? yani öss ye ne zaman gireceksin? hmm birde şey meslek olarak ne düşünüyorsun? -
08-20-2007, 08:17 PMKaRTaNeSiiinş.sarah ii dileklerin için teşekkürler...eft hayvanları küçüklüğümden beri çok seviyorum..aslında düz lise okuyabilseydim veteriner olmayı istiyodum ama çizimlerimi çok beyeniyolar meslek lisesinde anadolu bölümündeyim bu yüzden tekstil okuyorum vede ileride modelist olmayı istioyrum ki inş :duaAlıntı:
ağlamk denince aklıma hep özlem gelio çünkü hep sevdiklerimi kaybettim vede ben sadece kaybettiklerimin arkasından ağladım bu güne kadr :meyus:
sorların için saol ii günler :D -
08-20-2007, 08:26 PMKaRTaNeSiimerhaba öncelikle özür dilerim evde olmadığım için cevplar geç geldiAlıntı:
ShulikBoy Nickli Üyeden Alıntı
1.kimin anlamı:vurgun azerice bi kelime türkçesi aşık demek
2. zeri nete giriyorum çünkü ben küçüklüğümden beri bir azerilerin konuşmasını bide karadenizlilerin konuşmasına hayran kalıyorum bide azeri nette olmamın dier nedeni azeri bi segilim vardı :utandim: azerbyacana gitti bende erak ettm azerbaycan hakkında bişilere bakarken gördüm site çok hoşuma gitti o yüzden burdayım
3.hayatı seviyorum çünkü mutlu olmak için bir sürü nedenim var bide allah bize bu hakkı verdiyse nankörlük edemeyiz değilmi?
:D ::aze:: -
08-20-2007, 08:32 PMKaRTaNeSiiselam ceyda evet hayvanları çok seviyorum.Alıntı:
ceyda Nickli Üyeden Alıntı
bi köpek,3 tavşan,bi kedi,bi civciv vede şimdi de bi muhabbet kuşum var.
zaten annemle az kavga etmedik sokakta ne bulsam eve getiriodum
eve üç defa kedi sokma çabasına girdim bi oldu ancak :D
bi kargada balkonumuza düşmüştü yavru bi kaç günde ona bakmıştık gene benim zorumla :D
ayrıca sokaktaki küçük çocukların kedilerin yada köpeklerin boynuna kuyruğuna ip bağlamasına çok kızıyorum :angry: bayada öle kavga etmiştim hatta bi kaç kerede ağlamıştım..herkes bu huyumu bilir ailem,arkadaşlarım,akrabalar hatta öğretmenlerim
hepsinin ayrı bi anlamı var benim için :D onlar masum sevgi dolu ve insanların beslediği kötü duygulardan uzak ama o duygulardan zarar gören masumcuklar :canim: -
08-20-2007, 08:36 PMKaRTaNeSiiselam seyda abla saol iyiyim inş sende iyisindir :DAlıntı:
seyda Nickli Üyeden Alıntı
idealimdeki meslek artık meslek lisesi okuduğum için modelistlik diğerlerin vazgeçmek zorunda kaldım :meyus: -
08-20-2007, 08:39 PMKaRTaNeSiiyaşam parolam sevmek ve sevilmek bunu aşk olarak algılamayın hayatta sevilmeye değer herşey hatta yaşamayı,nefes almayı,gülmeyi :DAlıntı:
ecece Nickli Üyeden Alıntı
lise 4 yıllık sistem :D zaten herşeyin ilkide beni bulr :loll:
öss ye iki senem var :wink:
modelistlik okuyorum inşda sonnda biyerlere gelirim :dua -
08-20-2007, 08:47 PMElif
Salam Hilal Kolay Gelsin.
Hansı yeməkləri gözəl, dadlı pişirirsən? -çalıntı soru- -
08-20-2007, 08:57 PMKaRTaNeSii
:D
yemek hakkında bildiğim en iyi şey yemesi ama yemek yerine daa çok pasta börekleri çok güzel yaparım :D onuda bilmesek evde kalırız heralde :lol: -
08-20-2007, 09:45 PMcimbomaman allahım benim küçük kardeşimin kız versiyonusun desemAlıntı:
oda hangi hayvanı bulsa eve getirirdi.annemle az kavga etmediler bizim beslediğimiz hayvanların hepsini beslemişsin inanmıycaksın ama kardeşimde bi kargayı dışarıda donacak diye bi kış günü eve getirmişti.15 tane kedi besledik evde ne varsa kedilere götürürdü.neyse sorumuza dönelim
türkiyenin hangi bölgelerini gezdin gördün ve gitmek isteyipte bi türlü göremediğin yerleri nereler -
08-20-2007, 11:45 PMececehilal aynıyız ya :D okula 1sene geç başlamasaydım şimdi hazırlık okumuş ve lse son olacaktım ama geç başlamam yüzünden hazırlık okumamış ve öss ye 2senesi olan biriyim. forumda yaşıtım birinin olduğunu bilmek güzel :DAlıntı:
-
08-21-2007, 10:42 AMKaRTaNeSiiooooooo onlar olmassa olmaz bende ne bulsam kedilere köpeklere götürüyordum :DAlıntı:
elede köyde annemin halası peynir yapıyodu..bende onlardan yicem diye alıp kedilere götürüyodm :D
türkiyede tokat başta olmak üzere çünkü tokatlıyım :D edirne,bursa,amasya,tekirdağa gittim yani fazla gezemedm :(
ama kapadokya,peri bacaları ve balıklı göle gitmek isterdim -
08-21-2007, 11:11 AMsarah
@Hilal hayvan baqmaq zordur ama gözeldir...Hayvanlara yaqlashmaq onları sevmeq insanları sevmeq demektir.onlar bizim dostumuz olar..Demem o ki shu zamanda insanlar dostlarını sokaga atarlar..Görerler severler alarlar sonra sıqılıp atarlar..Artıq insanlar da beledir..Ondan ki sen gözel bir insansın heç degishme bele qal..
sana bir sual daha var..Cox yalnız bir yerde qalsan yanına aldıqın 3-5 shey nolardı.. :wink: -
08-21-2007, 11:42 AMKaRTaNeSii
EVET İŞTE BEKLEDİĞİM SORU:
Bİ TAVŞAN,TELEFONUM BİRAZ YİYECEK SU BİDE BURDA OLSAYDI VURGUN :D
:utandim: :utandim: :utandim: :utandim: :utandim: -
08-21-2007, 12:03 PMsarahaha eshq bu olsa gereq..Hilal esqhin var..Mutluluqlar dilerim..Alıntı:
-
08-21-2007, 12:33 PMKaRTaNeSiiKEŞKE OLABİLSEYDİM AMA AZERBAYCANDA O ŞİMDİ TAŞINDILAR ORAYA :cry: :meyus:Alıntı:
-
08-21-2007, 12:58 PMsarah
Aha senden uzaqda yashıyor..Peki artıq görüshebilmiyorsunuz..Cox sevdin ee..O da seni sevir?
Peki sevgin ichin ne yaparsın...Onun ichin aileni bıraqırsan..Onun yanına gidersen (Mene sorarsan kimse ichin ailenden vazgechme sakın) -
08-21-2007, 02:14 PMcimbom
hayatın boyunca seni en çok etkileyen film hangisiydi
-
08-21-2007, 04:01 PMKaRTaNeSiievt benden uzakta yaşıyor.artık görüşemiyoruz..çok seviyodum halada öle :utandim:Alıntı:
zaten şu durumda küçüğüm buna karar veremem ama üniversite bittikten sora azerbaycaana giderim..orada işimi kurup yaşamak isterim sevdiğim kişiyle :utandim: -
08-21-2007, 04:03 PMKaRTaNeSiititanic ve yüzüklerin efendisi :D zaten ondan sora film izlemedim hiç en son üç sene önce izlemiştim :DAlıntı:
-
08-21-2007, 05:06 PMcimbomanlaşılan senin filmlerle filan pek işin olmuyor.benim tam tersimsinAlıntı:
korku filmi filan olsa gece yarısı bile olsa izlerim ben
peki o zaman kitap okumayı severmisin
en sevdiğin kitap neydi
ne tür romanları seversin(aşk,macera,korku vb......) -
08-21-2007, 05:36 PMKaRTaNeSii
benm kitapla da pek aram yoktur ama en son okuduğum kitap:leyla ile mecnun du ama okursam polisiye romanları tercih ederim bide aşk :D
-
08-21-2007, 06:06 PMAhdes
Hilal kolaygelsin öncelikle :P
Hayır kelimesini cesurca kullanan, cesur yüreklerdenmisin? Ve hayır kelimesini kullanırken nasıl bir duruş sergilersin? -
08-21-2007, 07:01 PMcimbom
hayata yeniden sıfırdan başlama şansın olsaydı
yaşamında neleri değiştirmek isterdin????????? -
08-21-2007, 08:12 PMKaRTaNeSii
hiçbirşeyi çünkü mutsuzda olsam bunlar benm hayatımda olması gerekenler diye düşünüyorum ama şu yemek konusunda deişiklikler yapmam ii olurdu :D
-
08-22-2007, 02:01 AMcimbom
sevdiğin bir spor varmı?????
(örneğin ben voleybolu çok severim izlemesini tabi) -
08-22-2007, 11:46 AMKaRTaNeSii
bende voleybolu hem izlemesini hemde oynamasını çok severim ama tuttuğum bi takım yok :D
-
08-22-2007, 02:38 PMcimbomben filenin sultanlarını yani milli takımı tutuyorumAlıntı:
azerbaycanda oynanan turnuvada iki maçınıda
kazandı bizimkiler.
neyse sorumuza dönelim.
1__en güçlü ve en zayıf yönlerin nelerdir???????
2__seni en çok mutlu eden şeyler nelerdir???????
3__en çok nefret ettiğin şeyler nelerdir??????????? -
08-22-2007, 07:50 PMKaRTaNeSiievet sorular gelmeye başlamış:D hımmAlıntı:
1_en güçlü yönüm gülmek yani güler yüzüm :D en zayıf yönüm aşk :meyus:
2_bebeklerle ve hayvanlarla uğraşmak,resim yapmak,şarkı dinlemek(şarkı olmadığı zaman kendimi boşlukta hissediyorum)bide burdayken ahmeti(vurgunu)görmekti :meyus:
3_ayrılık,kıskançlık,yalan ve hayvanlara ve benim özgürlüğüme zarar verilmesi :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
çok kızıyorum çok -
08-22-2007, 11:27 PMcimbom
şu sıra hep ben soruyorum ya neyse seni boş bırakmaya
gelmez kaçarsın filan sonra ara dur :loll: :loll: :lol: :lol:
1__marka takıntın varmı ???????
2__sana yakışanı yoksa pahalı son moda bir kıyafetimi
tercih edersin
3__klasik mi spor mu giyinmeyi tercih edersin -
08-23-2007, 08:26 AMKaRTaNeSiisor jnm sor kaçmam allahın izniyle giderim :loll:Alıntı:
1_asla marka takıntım yoktur zaten olanlarıda anlamış değilim,
2_bana yakışanı severim ayrıca pahalı olup bitane alacağıma kendime yakışanlardan bi kaç tane alırım daa iyi çünkü kıyafet almayı ve değişik değişik gyinmeyi çok severim :girl
3_spor spor spor heheeeeeeeeee
:D :D :D :D :D -
08-23-2007, 06:20 PMKaRTaNeSiiçok özür dilerim gerçekten görmedm :meyus: nolur affet :duaAlıntı:
MyStery Nickli Üyeden Alıntı
sorunnn cevabına gelince haıyr kelimesini cesurca kullanan biriyim yerine göre..
ciddi bi tavır takınırım yada kızgın çünkü ben herşeye hayr diyen biri değilim eğer hayr diyorsam muhakkak sevmediğim bi konuda ısrarcı oluyorlardır :angry:
o sebebten ciddilik ve biraz kızgın olmak gerekiyo aslında gerekmio istemedn doğal olarak oluyo nese ya iice karıştırdım inş istediğin gibi bişey olmştur tekrr çok özür dilerim affet :utandim: -
08-25-2007, 02:36 AMecece
duygusal bi kızsın sana da ayrılıklar acı verir diye düşünüyorum. azıcık kalp sızlatalım: umutsuzca beklemektense çok sevmiş olsan bile unutup (kalbine gömedebilirsin) başka bir aşka yelken açmayı denermisin yada denedin mi?
kendini çok kötü hissettiğinde hayatın acı gerçekleri seni çok üzdüğünde hayallere sığındığın olur mu? ve bu hayal bulutlarından zarar görmeden yere inmeyi yani gerçeklere dönmeyi becerebilir msini?
poff ya bende amma sinir sorular soruyorum. ne demek istediğimi anlamamış bile olabilirsin. cevap vermeme hakkına sahipsin :D