ben buaraya yorum yazdım sanıodum![]()
ellerine sağlık sindy![]()
ezizilerim sarah ve baciskam Ellif men tesekkur ederim,beyenmenize cox sevindim.ceng novbeti serlerde uze cixar![]()
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
ben buaraya yorum yazdım sanıodum![]()
ellerine sağlık sindy![]()
DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz
tesekkurler efendim sizde beni utandirirsiz![]()
ahuehuehuh baya matraksiyonlu bişey olmuşZiya gökalpın şiirleirne benziyor
biz hececiyiz
heceyle yazariz biz
![]()
Ziya Goyalpi tanimam yani,iyidirmi kotudurmu dediyinizi anlamadim.yinede tesekkurler,zamaninizi serf edib oxudunuz![]()
Ziya gökalp milli edebiyat dönemi yazarlarımızdandır şiirlerini didaktik tarzda yazar pek profesyonelce şiirler yazmamıştır ama türk edebiyatına kazandırdıgı isimlerden dolayı baya katkısı olmuştur ayrıca milliyetçilik bilincinin yerleşmesi için büyük çaba harcamış Türkiyenin il sosyolog ve türkbilimcisidir . Şiirleri pek profesyonelce değil dedigime bakmayan şiirden son derece iyi anlayan edebiyatı çok iyi bilen biri fakat bir mesaj verme amacı taşıdıgı için şiirleri edebi yönü biraz zayıf kalmıştır . Şiirleri yanı sıra türk edebiyatının diger türlerindede eser vermiştir .Sindy Nickli Üyeden Alıntı
valla böyle hatırlıyorum ziya gökalpı bi yanlışı olursa arkadaşlar düzeltsin lütfen
şiir güzel kafiyelerine ellerine klavyene saglık ...
cartel melumatiniza gore tesekkurler...
bisiy degil ahhhha osym ahha birakaydiniz turkiyenin en iyi edebiyatcisi olacaktim ama olmadiSindy Nickli Üyeden Alıntı
bu mesajı kim yazıbsa elleri dert görmesin
Dısımda kahkaLardan bi Suuret... İcimde Kan agLayan bi VeLet
Yer imleri