adem daha evlenmedim ama bence bekarlık sultanlık değil akşam yalnız bir eve gelmek ne demek iyi bilirsin senademcan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
41 sonuçtan 31 ile 40 arası
-
07-03-2007, 11:44 PM #31ay benim bacım gelmiş bekarın yemeği ne olur patates biber ama güzel pilav yaparım
Elif Nickli Üyeden Alıntı
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
-
07-03-2007, 11:46 PM #32
Re: :)
-
07-03-2007, 11:50 PM #33çok hatalarım var ama aklıma ilk gelenaltı yıl biriyle çıkmıştım geriye dönüş olsa onla ilk tanıştığımız zamöana dönüp onunla tanışmazdım
MyStery Nickli Üyeden Alıntı
-
07-03-2007, 11:53 PM #34peygamber efendimiz zamanında yaşamak isterdim (s.a) onun yanında yakınında bi yerde olmak isterdim
-
07-03-2007, 11:56 PM #35sağlık ve iş kimseye muhtaç olmamak için
-
07-04-2007, 12:00 AM #36ben insanların hayatına müdahale etmeyi sevmem iyi şeyler yaopmaya çalışırım ama kötü şey asla
ama aşkım sen benim hayatımdaki en iyi şeysin diyo belki onun hayatını değiştirdim belki
-
07-04-2007, 12:08 AM #37Moderator
İstanbul dışında hangi şehirde yaşamak isterdin?
[
Ya da
[
-
07-04-2007, 12:11 AM #38benim kızdığımı bi iş arkadaşım anlar hep ona kızarım o da sesini çıkarmaz kızdığım çok şey var ama belli etmemeye çalışırım kızların ağır makyaj yapıp sonra bana nasıl olmuş demesine gıcık oluyorum yapmacık konuşan insanlara gıcık oluyorum bence insan olduğu gibi görünmeli daha çok var burası yetmez sen bununla ilgili bi konu aç iyi olur
çok mutlu olurum sabah kaltığımda elim ayağım tuıtuyosa ve yataktan kalkıp işe gidebiliyosam ne mutlu bana fazla bişeye gerek yok mutlu olmak için allaha şükrederim bana mutluluk verdiği için
-
07-04-2007, 12:21 AM #39biraz takıntılı biraz uyanık çevremdekiler öyle diyo değilim aslında sinirli karşısındaki insana göre hareket eden yanlış anlaşılmasın önce karşımdakine biraz tanıyınca not veririm iyi veya kötü sonra ona göre hareket ederim açık sözlü ne geldiyse bu yüzden geliyo başıma inatçı biraz duygusal bukadar
-
07-04-2007, 12:25 AM #40istanbul dışında orduda güzel ama bodrumda yaşamak isterdim sadece kışın ama kışın çok sakin ve güzel oluyo orası iş için gittim bi kaç kezde ordan biliyorum yazlarını hiç sevmedim
Elif Nickli Üyeden Alıntı

LinkBack URL
About LinkBacks
)

Yer imleri