İkinci de men soruşum
Öncelikle hoşgeldin Emre Kolay gelsin.
Azeri.Net'i nerden, nasıl buldun?
Google'dan bulduysan aramak nerden aklına geldi?![]()
Üye olduğun ilk zamanlar Azeri.Net'le ilgili neler düşündün?
O zamanlardan bugüne düşüncelerin değişti mi?
Değiştiyse ne yönde ve nasıl?
44 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
06-18-2007, 06:12 PM #1
İSTİFADƏÇİLƏRİ TANIYAQ - follow_me
Bu həftə qonağımız follow_me. Soruşun suallarınızı. Birinci mən soruşum. Özün haqqında qıssaca bizə nə deyə bilərsən?
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
06-18-2007, 06:29 PM #2Moderator
[
Ya da
[
-
06-18-2007, 07:59 PM #3Senior Member
- Yer
- From the hell
dışardan bakınca kolay gibi geliyor ama zor sanırım
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
ben emre konyalıyım 24 yaşındayım özel güvenlik şirketinde bilgi işlemciyim içine kapanık ve çabuk sıkılan bir yapıya sahibim boş zamanlarımı evde geçiririm hayvanları çok severim özellikle köpekleri
futbol ve basketbol oynamayı severim,yanlız kalmayı yürüyüşe çıkmayı çok severim şimdilik bu kadar teşekkürler azerbaycanlı
-
06-18-2007, 08:10 PM #4Senior Member
- Yer
- From the hell
teşekkürler elif
Elif Nickli Üyeden Alıntı
azeri neti google'dan buldum tamamıyla tesaduf ben bir resim arıyordum grafiklerden bakarken gördüm.ilk zamanlarda aklıma ilk gelen şey çok üyesi vardı ama kimse nette değildi sade ve seviyeli olduğunu anladım
bir ara bırakmıştım sonra tekrar geri geldim hiçbir değişiklik yok ama artık azeri nete girdiğim zaman birilerini görebiliyorum.
-
06-18-2007, 08:15 PM #5Moderator
Kendini huzurlu hissedeceğin bir yer hayal edip bize de nasıl bir yer olduğunu anlatır mısın.
[
Ya da
[
-
06-18-2007, 08:22 PM #6Senior Member
- Yer
- From the hell
mezarlık
Elif Nickli Üyeden Alıntı
bir adada olmayı isterdim kimsenin olmadığı bir yer yanıma haydutuda alırdım
yani kısaca çevremden çok sıkıldım herşeyden sıkıldım kimseler olmasın ben yanlız yaşayayım yeter bana
-
06-19-2007, 01:04 PM #7
Xəyalındakı qadın?
Xəyalındakı qadın? Tərif edə bilərsən bizə?
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
06-19-2007, 03:01 PM #8Senior Member
- Yer
- Berlin
hangi burcdansin?
hangi yemekleri seviyorsun?
heyatinda 3 önemli sey ne?
-
06-19-2007, 07:14 PM #9
-
06-19-2007, 08:06 PM #10Senior Member
- Yer