3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Instagram Beğeni Hilesi 2018

  1. #1
    Banned
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    1

    Lightbulb Instagram Beğeni Hilesi 2018

    2018 yılı ile birlikte en çok aranan konular arasına giren Instagram beğeni hilesi konusunda sizi bilgilendirmek istiyoruz. Çünkü sosyal medya siteleri arasında en çok popülariteye sahip sitelerden birisi de Instagram. Milyonlarca takipçi demek belki de milyonlarca para demek. Olaya öyle de bakmak lazım.

    Çok bilinen video ve fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram 2018 yılı itibari ile 1 Milyar aktif kullanıcıya ulaşmaya başlamış durumda. Instagramı aktif ve etkili bir şekilde kullanabilmek oldukça önemli bir hale geldi. Kimi takipçi ve beğeni satın alarak bunu yapıyor kimiside Instagram beğeni hilesi ve Instagram takipçi hilesi kullanarak hesabını büyütmeye çalışıyor. Paradan yana sıkıntım yok diyorsanız takipçi almak kolayınıza gelebilir. Ancak maddi yönden sıkıntısı olanlar için Instagram beğeni hilesi aracını kullanmak oldukça kolay ve tamamen ücretsiz. Sizde para ile almak yerine size anlatacağım aşamaları uygulayarak çok kolay ve ücretsiz takipçi, beğeni kazanabilir Instagramda popüler olma yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

    Öncelikle size uyaralım arkadaşlar, önünüze her çıkan siteye ücretsiz diye giriş yapmamanızı önerebiliriz. Bazı siteler kötü niyetli site olup Instagram hesabınıza çalabiliyorlar. Ancak benim Instagrama fotoğraf attıktan sonra Instagram beğeni arttırma ihtiyacım olduğunda kullandığım sabit bir site var. Yaklaşık 6-7 aydır kullanmakta olup henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Siteye girdiğinizde zaten "Güvenli" ibaresi yazıyor. İhtiyacım olduğu zamanlarda Instagram ile giriş yapıp saniyeler içinde fotoğrafıma yüzlerce beğeni gönderiyorum. Belirtmekte fayda var diğer siteler gibi siteye girdiğiniz zaman sizden habersiz birilerini takip etme olayını bu sitede asla yaşamıyorsunuz.

    Hileyi kullanabilmek için adresinin anasayfasında bulunan "Instagram İle Giriş Yap" butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede Instagram hesabınız ile giriş yapın. ( Giriş uzun sürebilir 30-40 saniye bekleyin ) Giriş yaptıktan sonra Instagram araçları bölümünden takipçi gönder veya beğeni gönder butonlarına tıklayarak, Instagram beğeni kasabilirsiniz.


  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772
    Bu tür şeylere çok da inanmıyorum. Büyük bir kandırmaca içeriyor Instagram beğeni hilesi yazıları. Nasıl derseniz. Siz şimdi verilen siteye girip Instagram hesabınız ile giriş yaptınızmı öncelikle şifreniz gitti, hesabınızda paylaşım yapma, arkadaş listenize erişme dahil bir çok konuda bilginiz başkalarının eline geçti. Eğer gerçekten Instagram beğeni almayı düşünüyorsaanız güzel işler yapın. Zamanla beğenen sayısı artacaktır. Ve bu doğal yolla olacaktır.

  3. #3
    Junior Member Qadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Yer
    Bakı
    Mesajlar
    13
    Mən başa düşə bilmirəm Instagram çox olanda nə olacaq ki? Siz marketinq ilə məşğulsunuzsa, geyim, ayaqqabı satırsınızsa onda işə yarayar. Ancaq normal insanlar üçün lazımsız şeydi.

Benzer Konular

  1. İnstagram Ücretsiz Beğeni ve Takipci & yorum Hilesi
    By silvertakipci in forum İnternet
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-18-2017, 05:10 AM
  2. “İnstagram”da yeniliklər olacaq
    By Baku in forum Xəbər Lenti
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-10-2013, 02:21 AM
  3. Rəqsanə də İnstagram-da - Foto
    By Baku in forum Xəbər Lenti
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-06-2013, 11:52 AM
  4. İnstagram 100 milyona çatdı
    By Baku in forum Xəbər Lenti
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-27-2013, 07:31 PM
  5. Şou-biznes əhli İnstagram-da - FOTO
    By Baku in forum Xəbər Lenti
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-23-2013, 03:00 PM

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.