Haklı davanızı Türkiye Türkü olarak canı gönülden destekliyorum. Azeri kardeşlerimizin Ermeniler karşısında muvaffak olacağına özümün Türk olduğuma inandığım kadar inanıyorum. Diğer Türk devletlerinin hükümetlerinin Azerbaycan'a yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Atamızın da söylediği gibi "Yurtta sulh cihanda sulh."
Sonuçlar: ermenilere ne zamana kadar karışmayacağız
- Katılımcı sayısı
- 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
5 sonuçtan 1 ile 5 arası
-
03-30-2008, 12:16 PM #1Junior Member
- Yer
- istanbul
ermenilere ne kadar daha sabredeceğiz
Değerli azeri kardeşlerim,her zaman haklılığımızı barışcıl yollarla halletmeye çalışıyoruz fakat olmuyor üzerimizde büyük oyunlar oynanıyor,bizleri oyalıyorlar haklılığımızı yok etmeye çalışıyorlar,ermeniler tarafından şehit olan insanlarımızın hakkını yok etmemeliyiz onlar vatan için bizler için şehit oldular,onlara karşı vatanımıza borcumuzu ödememiz lazım,bizi yönetenlere mektupla ,internetle,protostoyla sesimizi duyuralım,Türk birliğini kurup haklılığımızı savaşsa savaş yaparak bütün dünyaya yeter diyelim
Saygı ve selamlarımla ::aze::
-
03-30-2008, 07:29 PM #2Junior Member
-
03-31-2008, 12:49 PM #3
Salam
Fikir bildiren qardaslarima cox sagolun deyirem,cox sagolun tarixi bayu biz qardaslarinizi yalniz biraqmadiniz,serefsiz ermenilere ruslara ezdirmediniz.Bunu her Azeri Turkude unutmamis ve unutmayacaxdir.
Cox Yaxin Vaxtlarda qaytaracagiq Torpaqlarimizi Allahin Komekliyiyle.
-
04-01-2008, 08:06 PM #4Senior Member
- Yer
- türkiye/trabzon
ermeniler sonunda hakettigini bulacaklardir ermeniler karabagdan cekilecek ve soykırımın yalan oldugunu söyleyeceklerdir yoksa sonlari hec eyi degil
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

-
04-07-2008, 09:06 PM #5Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye/Adana
Bence savaş çözüm değil Türkler hiç bir zaman savaş yanlısı bir millet olmadı önce bildiririz bakın böyle böyle ayağınızı denk alın ki öyle yapıyoruz şu anda zaten.
ama baktık olmuyor burunlarının dikine gidiyorlar ki şu anda öyle yapıyorlar zaten o zaman bize başka çare bırakmazlar.
Türkler savaş yanlısı değil ama SAVAŞÇI bir millet.Yeri geldiğinde sadece erkekleri değil kadınlarıda savaşa seve seve gitmeyi bilir.
bunu bütün düşmanlar böyle bilsin
ben inanıyorum ki birgün Türk ün haklılığı ortaya çıkacak ve herkes yaptığını ödeyecek
BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri