KÜÇÜK MARKET VE KASAPLARA DİKKAT
''At ve eşek eti riskinin büyük marketlerde olmaması lazım. Ancak küçük marketler ve kasaplarda söz konusu olabilir. Burada tehlikeli olan konu; etlerin kaçak ve kontrolsüz olarak devreye girmesi... Hiçbir veteriner hekim kontrolünden geçmediği için her türlü hayvansal köken hastalığı içerebilir. Bunlar gıda olarak insanlara geçer ve çeşitli hastalıklara sebep olabilirler.''
ÇOK çok yanlış. Asıl küçük mahalle kasaplarında satılan etler süper marketlerde satılan ambalajlı etlere göre daha garantili. En azından hayvanı çengelde asılı görüyor ve ne eti aldığımızı biliyoruz. Her okuduğunuza inanmayın arkadaşlar. Sağlığımızı korumak için AKILLI OLMAK zorundayız.
Bir de şu gıda mühendisliği olayı var ki evlere şenlik. Özetle , al parayı, at imzayı.
Yer imleri