Amerika'da kadınlar ve erkekler bilgisayarın dişi mi yoksa erkek mi olduğunu tartışıyorlarmış...
Kadınlar bu aletin erkek olduğunu savunmuşlar. "Çünkü" demişler, "bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmış olmalarına rağmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler... Daha da önemlisi, bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz...."
Erkekler tabii tam ters görüşte... "Bilgisayar dişidir" diyorlar, "çünkü onun mantığını yaratıcısından başka hiç kimsenin anlaması mümkün değildir, bu bir. Yaptığınız en küçük hatayı bile derhal hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar bu ikiii... Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, bir o kadar daha parayı ona gereken aksesuarlar için harcamaktasınız, bu da üüüççç...."
WALLA BANA GÖRE BAYAN SİZCE?
PC BAYANMI ERKEKMİ ????????
Printable View
-
02-17-2007, 06:20 AMfollow_mePC BAYANMI ERKEKMİ ????????
-
02-17-2007, 02:16 PMAhdes
bana göre kesinlikle erkek :twisted:
-
02-18-2007, 02:47 PMadem52
bana göre ne erkek ne de kadın :D
-
02-19-2007, 03:15 AMgrafikci
bahoo bu amerikalılar necede gijdi ....makinanında erkeği-dişisi olar?
-
02-19-2007, 12:12 PMyeshu
dişi olsa gerek... açıklamalara göre bana öyle geldi... (Bu bilgisayardan neler çektiğimi bir ben bilirim, bir de ofisteki arkadaşlar :evil: )
