5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Ermeni Soykirimi Yalanlarini Atiyosunuz Hocaliyi neden Unutuyorsunuz?

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Avusturya / Tirol
    Mesajlar
    84

    Ermeni Soykirimi Yalanlarini Atiyosunuz Hocaliyi neden Unutuyorsunuz?

    Hocalı Katliamı (Azerbaycan Türkçesi: Xocalı qətliamı), Karabağ Savaşı sırasında 25 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kentinde Azeri sivillerin, Ermeniler tarafından öldürülmesi olayıdır.

    Azeri kaynaklarının ve Memorial, İnsan Hakları İzleme Örgütü gibi bazı uluslararası insan hakları kuruluşlarının bildirdiklerine görekatliam, Rus 366. Motorize Piyade Alayı'ın desteğindeki Ermeni silahlı kuvvetleri tarafından gerçekleştirilmiştir.

    İnsan Hakları İzleme Örgütü, Hocalı Katliamını Dağlık Karabağ'ın işgalinden bu yana cereyan eden en kapsamlı sivil kırımı olarak nitelendirmiştir. Azeri kayıplarının sayısı üzerinde tartışmalar devam etmektedir. Saldırıda ölenler hakkında Azerbaycan resmî kaynaklarının bildirdiği rakam 106'sı kadın, 83'ü çocuk olam üzere toplam 613 kişi olmakla birlikte , katledilen toplam Azeri sayısının bin 300 kişi olduğu tahmin ediliyor.

    Katliamın ardından Azerbaycan, Hankendi'ndeki 366. Motorize Piyade Alayı'nın saldırıya katıldığını açıkladı. Çünkü saldırıda gelişmiş konvansiyonel silahlar kullanılmıştı. Bunlar değil bölgedeki yerel gruplarda, yeni oluşmaya başlayan Azerbaycan ve Ermenistan ordularında bile yoktu. Rus tarafının tersini söylemesine karşın alaydan firar eden üç Rus askeri 3 Mart 1992'de düzenledikleri basın toplantısında, Hıristiyan Ermeniler yanında Müslüman Azerbaycanlılara karşı savaşmalarının istendiğini itiraf etti .
    Geldigimiz Yer DedeKorkut,
    Adim benim KutluBozkurt,

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    türkiye/trabzon
    Mesajlar
    1.318
    adi üstünde ermeni ama ermeniler devam etsinler bakalim sonunda hec bi yere varamayacklarr
    EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!


  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Çok güzel bir noktaya değindin kardeşim.Ağızlarını açtıklarında Türkler barbar Türkler cani Türkler medeniyetsiz Türkler cahil olur.
    Kendi yaptıklarını hiç görmeden bize saldırıyorlar nasıl kör bir dünya bu ki olmayan şeyleri oldu olan şeylere olmadı diyorlar.
    değerlerimizi çalıp kendilerine endeksliyorlar ve sonrada çamur at izi kalır politikası yürütüyorlar yazıklar olsun
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    3
    Az önce Kanal 7 de Hocalı katliamı ile ilgili bir program izliyordum.Azeri dostlarımızın acısını yürekten paylaşıyorum.Bunun üzerine sitenize üye oldum.

    Bizim Türkiye'de Ermenilere karşı söylediğimiz bir söz var siz dostlarımız da ögrenin isterim ; ''Madem Ermenisin,İstemeden Vermelisin..''

  5. #5
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Bizim buralarda da haşarı çocuklara ERMENİ GAVURU benzetmesini kullarlar.Bu millete neler çektirdiki zamanında bu ifade yerleşmiş dilimize
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.