8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Turkiye xeberleri 2

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Başbakan Erdoğan Almanya'da
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın Ludwigshafen kentinde meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği yangın sonrası olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

    Başbakan Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte Ludwigshafen'daki yanan bina etrafında incelemeler yapıyor. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Erdoğan'ın, incelemelerin hemen ardından olay yerinde bir konuşma yapacağı kaydedildi.

    Erdoğan'ın buradaki temaslarını tamamladıktan sonra, yangında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmesi bekleniyor.


    Kaynak : İHA
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Bilkent Üniversitesi'nde görevli araştırmacılar, 85 milyon bilinmeyen içeren dünyanın en büyük bilişimsel elektromanyetik problemini çözerek bir dünya rekoruna imza attılar.
    Önceki rekorda da isimleri bulunan araştırmacıların son çalışmaları, savunma sanayinde radar, uydu ve uzaktan algılama sistemlerinde çok daha ileri teknolojilerin geliştirilmesi aşamalarında da kullanılabilecek.

    Çalışma, daha az elektromanyetik dalga yaydığından insan sağlığına daha az zarar verecek cep telefonu, bilgisayar gibi cihazların yapımından, çok hassas tıbbi görüntüleme cihazlarının üretilmesine kadar pek çok alanda yenilikler getirecek.

    Çalışma, en büyük uluslararası bilimsel ve teknik kuruluş olan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Enstitüsü'nün (IEEE) yayınladığı dergilerde ve konferanslarda da duyuruldu.



    Kaynak : AA
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Türk hackerlar Alman sitelerini çökertiyor
    Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki şüpheli yangında 9 Türk'ün hayatını kaybetmesinin ardından Ay Yıldız Team adlı Hackerlar, Alman internet sitelerini çökertti.

    Ay Yıldız Team adlı grup Alman bankaları, kamu kurum ve kuruluşları, 100'ün üzerinde internet sitesini hackledi. [, [, [ , [ [ [ , [ sitelere zarar verildi.

    Ay Yıldız Team adlı hackerlar, 200 bin euroluk zarar verdiklerini belirterek, saldırıların önümüzdeki günlerde devam edeceğini bildirdi.

    Hacklenen sitelerde Ay Yıldız Team 57. Alay, Mustafa Kemal Atatürk ve 'Bundan ötesi ya istiklal ya ölüm' notları yer aldı.

    Kaynak : İHA
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  4. #4
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    1.565
    ya istiklal ya ölüm
    işte böyle bi neslin evladıyız bizler.özgürlüklerini canlazrına değişmeyen insanların torunlarıyız.
    İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
    GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
    SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
    GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
    BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ

  5. #5
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Türk Jetleri Hakurk'u Vurdu
    Türk Silahlı Kuvvetlerine Ait Savaş Uçaklarının PKK'ya Yönelik Operasyon Kapsamında Hakurk'u Bombaladığı İddia Edildi.



    Türk Silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının PKK'ya yönelik operasyon kapsamında Hakurk'u bombaladığı iddia edildi.

    Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (KYB) internet sitesinden alınan bilgiye göre, TSK'ya ait savaş uçaklarının Hakurk'u bombaladığı iddia edildi. Sitenin geçtiği haberde, savaş uçaklarının saat 12:05'te (TSİ) Kandil ve Kozine, Zerge, Maredu, Levce ile Zargel köyleri üzerinde keşif uçuşu yaptığı ancak bombalamadığı ifade edildi.(ANKA)
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  6. #6
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Ergin Saygun Türkiye'ye Döndü

    Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, Türkiye'ye döndü.
    Türkiye-ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantılarına katılmak ve terör örgütü PKK'ya karşı ABD ile yürütülen işbirliğini görüşmek üzere ABD'de bulunan Orgeneral Saygun, Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli uçağıyla New York'tan İstanbul'a geldi.

    Orgeneral Saygun, daha sonra İstanbul'dan Ankara'ya hareket etti.
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  7. #7
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Erdoğanlı Afişe Suç Duyurusu
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Köln ziyareti nedeniyle kentin caddelerindeki reklam panolarına asılan afişler sorun oldu.
    Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD) hazırlattığı afişlerde, üzerine ayyıldız konulmasının Alman bayrağına hakaret olduğunu iddia eden bir Alman mühendis, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Wolfgang Bamberger adındaki mühendis, Alman bayrağının ’Bir İslam simgesi’ dediği hilal ile gösterildiğini öne sürerek, "Savcılık bir an önce harekete geçerek bu afişleri yasaklayarak toplatmalı" diye konuştu. Köln Savcılığı da ihbar üzerine soruşturma başlattı.


    UYUMU SİMGELEDİK UETD Başkanı Süleyman Arslan ise, afişin uyumun simgesi olarak iyi niyetle hazırlandığını belirterek, suç duyurusuna bir anlam veremediklerini söyledi. Arslan, şöyle konuştu: "Afişte iki toplumun birlikteliği sanatsal bir bakışla ve estetik açıdan ortaya koyulmaya çalışıldı. Bunun yanında iki bayrağın bu şekilde birleştirilmesi ilk defa yapılmıyor. Almanya’da düzenlenen 2006 Dünya Kupası’nda Bild Gazetesi, Türkler’in Alman Milli Takımı’nı desteğe çağırırken bunun aynısını kullanmıştı. Ve Almanlar’ın da çok hoşuna gitmişti. Biz bu afişi uyumun güzel bir simgesi olarak değerlendiriyoruz
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

  8. #8
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Yer
    Türkiye/Adana
    Mesajlar
    1.587
    Pkk yandaşları 2 polisi yaraladı!

    Adana'da, terör örgütü propagandası yapmak isteyen bir grubun izinsiz gösterisine müdahalede bulunan iki polis memuru, bıçakla ağır yaralandı. 13 kişi gözaltında...
    Bir grup, gece Dağlıoğlu ve Şakirpaşa mahallelerinde izinsiz gösteri düzenledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, göstericilere müdahale etti. Sokak aralarına kaçan göstericileri kovalayan TEM'de görevli polis memurları Ramazan Mercan ve Esat Göçmen, Dağlıoğlu Mahallesi Karasu mevkisinde Ramazan K'nin (23) bıçaklı saldırısına uğradı. Mercan kasığından ve karın bölgesinden, Göçmen ise karnından yaralandı. Saldırgan, olaya müdahale eden başka bir polis memuru tarafından elinden vurularak yakalandı.



    Yaralı polis memurları, kaldırıldıkları Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi altına alındı. Kalın ve ince bağırsaklarında yırtılmalar meydana gelen Mercan ve Göçmen'in ameliyat edildiği, durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Adana Valisi İlhan Atış ve Emniyet Müdürü Arif Akkale, polis memurlarını hastanede ziyaret etti.

    Bu arada, TEM ekiplerinin sürdürdüğü operasyonlar sonucu Ramazan K'nin de aralarında bulunduğu 13 kişinin gözaltına alındığı, TEM ve Çevik Kuvvet ekiplerinin Dağlıoğlu, Hürriyet ve Şakirpaşa mahallerinde önlem aldığı öğrenildi.


    adana için çok büyük bir utanç bu
    BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.