08 Aralık 1978 Kahramanmaraş doğumlu olan Soner SARIKABADAYI, 4 yaşındayken ailesi ile birlikte Mersin’e gidip, İstanbul serüveni başlayana kadar burada yaşamış, ilk, orta ve lise öğrenimini yine Mersin’de tamamlamıştır.
Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nde okurken klasik gitar dersleri almaya başlayan SARIKABADAYI, aynı yıl sınavlara girip Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar Bölümü’nü kazanmış ve 2006 yılında bu bölümden mezun olmuştur.
Şarkı yazan… İnandığına inanan… Unutmayıp; kabul etmeyi kendisine ilke edinen Soner SARIKABADAYI, bir Perihan’ın ve bir Zafer’in kardeşi, bir Güngör’ün ve bir Hasan’ın oğludur.
“Saygı ve sevgi kendisini hak eden herkesi bulacaktr.”
Soner Sarıkabadayı-Buz
Üretici Dmc Müzik
Barkod 8697407055737
Türü Pop
Dili Türkçe
Yayın Tarihi 18/09/2009
Ürün adedi 1 CD
Süre 4:25 Dakika
Format CD
Stok durumu Geçici bir süre temin edilememekte [
aLbümleri
Kara
Çıkış Tarihi:2001
Plak Şirketi:Bay Müzik
Şarkı Listesi
1 Gün Doğmaz
2 Çözüm
3 Kara
4 Ilık Olsun
5 Yanıyorum
6 Arama
7 Alev Alev
8 Yalan Değil
9 Dalgalar
10 Adaletin
11 Gün Doğmaz (Sound Mix)
12 Kara (Sound Mix)
Buz
Çıkış Tarihi:2009
Plak ŞirketiDND Müzik
Şarkı Listesi
1 Buz
eserlerinden bazıları
Eserlerinden bazıları ; Sertab Erener; '' Bu Böyle '' , '' Açık Adres '' Murat Dalkılıç; '' Kasaba '' , '' La Fontaine '' , Murat Boz; '' Uçurum '' , '' Sallana Sallana '' , '' Herşeyi Yak '' , '' İki Medeni İnsan '' Gönen; '' Vesile '' Mustafa Ceceli; '' Şarkı '' ...
Sertap Erener’in Bu Böyle'si , Murat Dalkılıç’ın Kasaba ve La Fontaine'i, Murat Boz’un Uçurum, Her şeyi Yak, Sallana Sallana ve İki Medeni İnsan'ı, Demet Akalın’ın Mantık Evliliği, Sibel Can’ın Anladın Sen Onu ve Tarık’ın Gümbür Gümbür isimli parçalarının sahibi olan Soner Sarıkabadayı, yarattığı hit şarkılarla isminden sıkça söz ettirmiş ve Türkiye’de bir ilke imza atarak 1 TL’ den raflarda yerini alan single çalışması Buz ile korsana karşı tavır almıştı.
Genç besteci ve söz yazarının [2001] Kara ve [2009] Buz isimli albümü bulunuyor.
Sana doğru, bana yanlış
Sana eğri, bana düzgün
Ama hasret sana da aynı bana da aynı
Gün doğmazsa, sana da doğmaz
Mutluluksa, yüzüne bakmaz
Aşk gelir de, kapını çalmaz
Son gelir de, haberin olmaz
Soner Sarıkabadayı - Çözüm
Çok yogun hasret, cok yakin...
Çok sade ayrilik, cok yalin...
Yalan olmaz, cok uzuldum.
Tasiyorum hala seni.