Aşiq olmaq çox asandı ki. Baxırşırsınız, birbirinizdən xoşunuz gəlir, sonra oğlan qıza çiçək verirzehre Nickli Üyeden Alıntı
və birdən aşiq olursunuz.
![]()
60 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
05-10-2007, 07:29 PM #1Junior Member
Aşiq olmaq çətindi yoxsa insan olmaq?
bu konuda yorum yapmak isteyenler buraya yazabilirler yorumlarınızı beklıyorum
-
05-10-2007, 08:13 PM #2
Re: Aşiq olmaq çətindi yoxsa insan olmaq?
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-10-2007, 08:21 PM #3Junior Member
ben demek istedim ki aşık olmakmı güç bir durum yoksa adam olabilmek mi güç bi durum
-
05-10-2007, 08:23 PM #4Azeri.net Sevdalısı
Günümüzde aşık olmak ta ne var ki okadar hızlı tüketir olduk ki.aşklarıda tüketiyoruz. bana kalsa insan alabilmek zorlaştı
-
05-10-2007, 11:04 PM #5Senior Member
- Yer
- Sensizliğin sokağından...
Bu uje patxot oldu
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı

-
05-11-2007, 01:54 PM #6
bencede insan olmak zorlaştı zaten insan olmayı başardıktan sonra aşık olmak kolay insan olmayan aşık 0lamaz yani insan olmak sadece isimden yada şekilden ibaret değil dir
herzaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmassın
-
05-11-2007, 03:47 PM #7Azeri.net Sevdalısı
demekki her erkekten çiçek almayacagız bu hemen aşık olurlar anlamına geliyor ozaman
-
05-11-2007, 05:44 PM #8Guest
i
İnsan olmak aslında çok kolay,hele biraz da dikkatli isen..Ama aşık olmak insanın elinde değilki..istesen asla aşık olamazsın ama istemeden de aşık olursun
-
05-11-2007, 05:51 PM #9
Hə almayın.
mystrey Nickli Üyeden Alıntı
Təhlükəlidi bu oğlanlar.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-11-2007, 05:54 PM #10Senior Member
- Yer
- Sensizliğin sokağından...
denen da 8 marta cicek vere bilmieyecegiz

LinkBack URL
About LinkBacks

və birdən aşiq olursunuz. 
Yer imleri