ıssız bi ada alırdım.cimcom u oraya atardım,tüm dünya kurtulurdu.etrafına da köpekbalıkları alırdım ki kaçamasın adadan
cox pulunuz olsaydi napardiniz???
EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!
ıssız bi ada alırdım.cimcom u oraya atardım,tüm dünya kurtulurdu.etrafına da köpekbalıkları alırdım ki kaçamasın adadan
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
Cox pulum olsaydi omrumun qalan hissesini ancaq seyahetlerde kecirerdim. Dunyanin en gozel seherlerini gezerdim.
Qəlbində sevgi varsa, orda nifrətə yer yox. Sev ki seviləsən.
Her şeyin azıda çoxu da ziyandı.Hele pulumun çox olmağını heç istemerem.Çox pul insanı yolundan azdırır.
Çox pulum olsun istemezdim onun yerine mutlu we sağlığım yerinde olsun besti
[
batuşşş hay benim kadar taş düşsün başına emimontoya Nickli Üyeden Alıntı
Bacardigim qeder insanlara komek etmeye calisardim,son puluma qeder yeni yaxsilixlar ederdim.
Önce Filistin için birşeyler yapardım sonra Afkanistan için sonra Ülkemin kalkınması için ve sonra terörü bitirmek için en sonunda da insanlara iş imkanı sağlamak için açabildiğim kadar fabrika açar ölecek zamanda %90 yardıma muhtaçlara %10 aileme varsa çocuklarıma bırakırdım
BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!
cox pulum olsaydı pulu harcıyacak yer arardım..
tanıtmak için söz yetmezken tanımak için görmek yeterlidir...
Bu saydiqlarivi reallasdirmaq ucun dunyada var olan hec bir miqdar yetmez. amma yenede Allah insanin ureyinden bele kecirdiyi amma imkani catmadigi yaxsilixlari bele savab yazar,Allah Kalbine gore versindoktorT Nickli Üyeden Alıntı
Yer imleri