Doğrusu o değilMyStery Nickli Üyeden Alıntı
Doğrusu şu ki eğer hislerinde yanılıyorsa söylediği zaman hayal kırıklığına uğrayacak. Eğer yanılmıyorsa bile beraber olduğu sürece erkeğin nazını çekecek.
Yukarıda yazdıklarımı oku bakalım yanlış var mı orda ? Biliyorsun işte bacım bağırayım mı şimdi burda![]()
O şimdi öyle olduğunu düşünmese de hislerinde yanılıyor da olabilir, karşısındaki insanı yanlış tanımış da olabilir. Aşkın gözü kördür derler ya hani Aşk gidip gözlerdeki perde kalkınca çok acı çekmemek için ihtiyatlı davranmak gerek
33 sonuçtan 11 ile 20 arası
-
09-14-2007, 04:56 PM #11Azeri.net Sevdalısı
Hep kaybeldilmiş zamanların üzüntüsü değilmidir yaşadıklarımız.bırakalım bizim yapamadıklarımızı başkaları yapsın belkide dogrusu budur
Elif Nickli Üyeden Alıntı
-
09-14-2007, 05:31 PM #12Moderator
[
Ya da
[
-
09-14-2007, 05:38 PM #13Senior Member
Elifcim kesinlikle sana katılıyorum
Bence beklemelısın MELOS eğer oda sana aynı duyguları hissedıyorsa en kısa zamanda açılacaktır[
-
09-15-2007, 01:41 AM #14Azeri.net Sevdalısı
e tamam işte neyi tartışıyosunuz ki.sonuç olarak benim dediğime geliyo durum.hoşlandığını belli edip bekliycek.bu arada elif ve hilal hatta burda yazmasa bile ceyda,erkeklere karşı ne kadar kin doluymuşsunuz
hep kötü biziz demi.tamam belki ben kötüyüm ama hepimiz böyle değiliz ki
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
-
09-15-2007, 10:16 AM #15Senior Member
- Yer
- istanbul
yooooo kin dolu değilim sadece erkeklerin bazı davranışlarına sinir oluyorum
montoya Nickli Üyeden Alıntı
ama takdirettiğim durumlarda var tabi mesela sen kendini inkar etmiyiosun ben kötütüm diyosun bunun farkındasın
e o zaman sandığın kadar da kötü değilsin demektir.
DeLinse yer;çökse gök;yansa küL oLsa dört yan
Yüce diLeğe doğru yine yürürüz yayan
YıLdırımdan,tipiden,kasırgadan yıLmayan;
ÖLümLerLe eğLenen tunç yürekLi TüRKLeRiZz
-
09-15-2007, 02:31 PM #16Azeri.net Sevdalısı
bazı kızlarında var kötü huyları.ama biz(erkekler)bunları her fırsatta burda dile getirmiyoruz demi.kızın istikbaliyle oynamayın ya.bırakın bizler mutlu olamadık,bari o olsun
ByNVuRGuN Nickli Üyeden Alıntı
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
-
09-16-2007, 08:50 AM #17Junior Member
- Yer
- Baku
Gecenlerde o, benden hoslandigini soyledi. Acikcasi ondan hic beklemiyordum o sozleri.
Napacagimibilmiyorum, ama sunu cok iyi biliyorum ki, BEN ONU KAYBETMEK ISTEMIYORUM. Ve ona azacik da olsa hisslerimi belirtmegi dusunuyorum, ne olursa olsun
-
09-16-2007, 05:44 PM #18Senior Member
sen hala sölemedin mi be kardeşim bak insan düşündüğünü söleyebilecek ve sölediğinin arkasında durabilecek kadar güçlü olmalıdır hoşlandığını sölediğin zaman sana kimse ne kadarda güçsüz demeyecek bu açıkyüreklliktir söle ve bekle daha fazlasını yapmana gerek yok iyi şanslar korkma arkandayız
Melos Nickli Üyeden Alıntı
))
-
09-18-2007, 08:50 PM #19Azeri.net Sevdalısı
Kaybedilmişliklerde bir öğreti bunu keşke yapsaydım desin istemiyorum senle ben olsak yapmayız ama belkide onun mutsuzlugu değilmi yaşadıgımız.
-
09-19-2007, 05:36 PM #20
arkadaş
sana tavsiyem içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa. sonunun olmadığını, hüsranla biticeğini bile bile yaşa. zaten yaşadığımız tecrübeler bizi büyütmedimi....
ASİMİLE OLMAYA YÜZ TUTMUŞ Bİ AZERİYİM. ÖZÜMÜ KAYBETMEMEK İÇİN DİRENİŞTEYİMM

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri