Eskiden düşünürdüm bezi seyleri...Ama belli bir yaştan sonra,her seyi olacagı gibi kabul etmeye başladım.Yani şöyle bir sey söylüyorum kendime-herseyde vardır bir hayır.Sadece tecrube edindim...Mystery_ Nickli Üyeden Alıntı
Her bir kes heyatda 1 defe de olsun oz-ozune dushunub : Zamani geri qaytara bilse idim filan hereketi etmezdim,ve ya zamani geri qaytara bilse idim bele ederdim.Siz zamani geri qaytara bilse idiniz neleri deyisherdiniz heyatinizda?
Təvazökar ol amma özünü heç vaxt UCUZ SATMA!!!
Geriyə bax amma heç vaxt GERİ DÖNMƏ!!!
Bağışla amma heç vaxt UNUTMA!!!
Arxadan vurulmaq istəmirsənsə heç kimə ARXALANMA!!!
Eskiden düşünürdüm bezi seyleri...Ama belli bir yaştan sonra,her seyi olacagı gibi kabul etmeye başladım.Yani şöyle bir sey söylüyorum kendime-herseyde vardır bir hayır.Sadece tecrube edindim...Mystery_ Nickli Üyeden Alıntı
hec neyi deyiwmezdim .cunki yawadiqim hec neye gore pewiman deilem , ve gelecek hayatimda da allahin yazisi nedise onu yawayib gormek isteyirem
Beli men hemishe duwunurem ki kashki zamani geri qaytara bileydim.Bir nece seyi deyiwmek isterdim heyatimda.
Bezi seyleri deyismek isterdim. Beledeki Salam hamiya necesiz gozel insanlar darixmisdim sizler ucun
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
zamani geri qaytara bilseydim itirmezdim onu.. artiq 3 ilden coxdur ve unuda bilmemek. yuxuna girdiyi gun zaks seklini gormek ise cox agir geldi
C'est la vie..
Zamanı geri alabilseydim sanırım o anların fotoğrafını daha çok çekerdim. Şimdilerde eskileri özlediğimde bakacak hiç fotoğrafım yok. Fotoğraf insanın geçmişini hatırlamasında çok faydalı. Onun dışında Allaha şükür büyük bir pişmanlığım olmadı
Herkese Türkiyeden sevgiler selamlar
kawki kecmiwe qayida bileydim((((((((
- Herkesin hayattan beklentileri vardır önemli olan o beklentiler içindeki mücadelen.
Yigisin gorek buralara
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.
Yer imleri