Esgerlik xatireleri bir başqa olur. Bir telebelik illeri bir de esgerlik illeri![]()
Men N sayli h/h-nin 4 cu taborunun 13 boluyunde xidmet elemishem(lenkeranda deniz qiraginda).Boluk komandirimiz b/l-nt Ferzeliyev.E.S bizle qardashcasina reftar edirdi ele olurdu denizden balig tutub buluyun arxasinda qizardib yeyirdik!Amma hirslenende..... bir gun esebleshmishdi bizi plasda 22kruq qachirtdi ondan sonra 30 deq 170*40*60 senger qazdirdi sonra ise suya doyushe verdi! Ondan sonra o gunu istrahet etdik!
salam bu menem bakili xosh gelmisiniz!!!
Esgerlik xatireleri bir başqa olur. Bir telebelik illeri bir de esgerlik illeri![]()
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
Boşuna dememişler 1 sene yapılır ömür boyu anlatılır diye![]()
Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı..Elindeyse beyazdan,gelde ayır beyazı..
He vallah cox istiyerdim yazim ama esgerde olmamisam. Ama duz bir il sonra cavab yazacam bu foruma![]()
Bir günah etsən əgər,
Minbir gün aahh etmən gərək.
Minbir gün aahh etsən əgər,
Heç bir günahın yox sənin.
taktik jandarma sınır tabur komutanlığı
şırnak-uludere-şenoba
jandarma komando teğmen mustafa
Bir gül düşün;
üzerindeki su zerreciklerini düşün
gülmü ağlamış
yağmurmu yağmış diye SOR...!
Askerlik.. Ahhhh. Ahh. Yedimi ömrümü bitirdi.. Ben şu an askerim 18 yılım dahaa var..şaka gibi dimi ama gerçek... valla birileri kendini feda etmeliki birileri yaşasın hatıra yazmıyorum yoksa bitmez benim hatıralar... Kendinize iyi bakın
Yıkılmadı dağ
Çatlamadı toprak
Yarılmadı deniz
Dünya aynı dünya...
Eylül de geçer sessiz
Ömür de geçiyor sensiz...
Bak bitti bile
Acımadı değil mi?
5.hudut alayı istihkam savaş bölüğü
SUVEREN/IĞDIR
emret komtanımmm![]()
hey gidi günler heyyy
![]()
![]()
İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR ÖMRÜM
GEL BENİM YARİM OLUVER ŞİMDİ
SENİ GÜL GİBİ ÖPE KOKLAYA
GÖZÜMDEN DİLİMDEN SAKINIR SAKLAR
BUGÜN Kİ AKLIMLA SEVERİM ŞİMDİ
Bakili
Men N sayli h/h-nin 4 cu taborunun 13 boluyunde xidmet elemishem
(lenkeranda deniz qiraginda).Boluk komandirimiz b/l-nt Ferzeliyev.E.S bizle qardashcasina reftar edirdi ele olurdu denizden balig tutub buluyun arxasinda qizardib yeyirdik!Amma hirslenende..... bir gun esebleshmishdi bizi plasda 22kruq qachirtdi ondan sonra 30 deq 170*40*60 senger qazdirdi sonra ise suya doyushe verdi! Ondan sonra o gunu istrahet etdik!
Bakili Herbide XTB ve XTT'den ferqli olaraq diğer herbi hisselerde bezi herbi melumatlar mexvi saxılanılmalıdır. en azından herbi hissenin nömresi onun yerleşme erazisi esğerin günlük fealiyeti internetde gösterilmemelidir.
Mustafapasha şekl internetetde gösterilecekse ele yerde çekilmelidir ki herbiye aid olan heç bir sened görüntülenmesin. Dosyaların üzerindeki yazıları eks teref oxuyub bezi herbi melumatlar elde ede biler.
bizim herbimizin güclü olması TORPAQLARIMIZIN GERİ QAYTARILMASI, TÜRK QARDAŞLARIMIZIN BACILARIMIZIN ESİRLİKDEN AZAD EDİLMESİ DEMEKDİR.
İnşallah buna bir yerde nail olacağıq!
Bütün herbide olan soydaşlarımıza işlerinde uğurlar arzu edirem.
Görünmədən görmək
Ölmədən dönmək
14 mknz tugayı istikam savaş bölüğü unutulurmu kars'ın soğuğu birde kışın ortasında ordugah
dünyalar birdir ne kadar hayaller ayrı olsada
Yer imleri