qadasi tebrike gore cox sag ol oz ozumuzu tebrik edek...onsuzda qizlar tebrik eden deyilHer bir oglani tebrik edirem
Əziz oğlanlar sizi bayram münasibəti ilə təbrik edirəm.Her birinizin bayrami mubarek. Daim sevilenlerden olasiniz.
23 Fevral əsl Vətənpərvər oğlanlarin bayramidir.Bu gün bütün oğlanlarin tərif almağa böyük imkanlari var.Qizlar buyurun...![]()
[
qadasi tebrike gore cox sag ol oz ozumuzu tebrik edek...onsuzda qizlar tebrik eden deyilHer bir oglani tebrik edirem
[
tebrik edirem forumumuzun cenablarini![]()
![]()
cox sag ol
[
![]()
SALAM CANIM DOSTUM CATA DA GELMIRSEN DARIXMISAM SENDEN OTRU ELE ELVIN GELENDE SENI SORUSURAM DEYIR YAXSIDIR SALAMI VAR BIR DE SEN DE GEL BUTUN OGLANLARI MEN DE TEBRIK EDIREM BUTUN AZERI OGULLARININ OGLANLAR GUNU MUBAREK OLSUN VETENIMIZE AILELERINE LAYIGLI OGUL OLSUNLAR HEMISE AMIN !
![]()
AGLAYAN BULUD
![]()
![]()
Cox sag ol tebrike gore senide ailendeki cenablari tebrik edirem..orda az az oluram demek olar ki olmuram..Elvin girende deyirem salam soyle ..tebrike gore cox sag ol agzin sirin olsun
[
Eziz forumuzun oglanlari Sizleri urekden tebrik edir size her zaman vetenize layiqli oglanlar olmagnizi arzu edirem BIRDAHA TEBRIKLER
![]()
23 Fevral əsl Vətənpərvər oğlanlarin bayramidir.Bu gün bütün oğlanlarin tərif almağa böyük imkanlari var.
Ben bunuda ilk defa duyuyorum ne oluyor bugun oglanlara neden bayram oluyor acıklayıcı bir sey yazarsanız sevinirim
Forumdaki butun oglanların bayramını tebrik ediyorum hersey gönullerince olsun
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
butun oglanlarimizi tebrik edirem gecde olsa yeqin ki qebul edersiz![]()
Yer imleri